Milanko Kovačević : HOĆEMO TREĆU KOLONU!

Srbija podjeljena. Dvije suprostavljene  kolone, gotovo neprijateljske, marširaju Srbijom, a isti im pokrovitelji! Isti gospodari, ista ideologija neoliberalizma ! Razlike samo u finesama. Vlast više manipuliše lažnim patriotizmom a opozicija lažnom demokratijom – i jedni i drugi su samo blijedi ostaci iskrivljene svijesti ideologije NSP na zalasku. Njihov sukob -to je samo najobičnija borba za vlast u ime istih  gazda. Ne srpskog naroda – već globalističke ideologije i njenih zapadnih promotera u odlasku!

 A narod izmanipulisan bleji ulicama. Jedni sa nadom da će sačuvati tu šačicu blagostanja…dobijen nekakav poslić, platicu… zarađen koji dinar da se preživi a bogami ni sendvič nije za odbaciti…a drugi, frustrirani gubitnici, nadaju se da će baš njih zahvatiti vetrovi slobode i bolji život koji im oobećavaju oni koji su ih već jednom prevarili…

Nema tu nigdje ni Srbije, ni KOSOVA!!!

A pored svega više od pola Srba pognulo je glavu i u strahu “mudro ćuti” ne znajući ni sami sta čekaju…

Nigdje Crnog Đorđa…

 Pa šta se desilo sa srpskim narodom u Srbiji!?

Hibridni rat, koji Zapad vodi već decenijama (ako ne i stoljećima) učinio je svoje – veliki dio Srba  opčinjen je sjajem i bogatstvom Zapada i čarima demokratije – čipovan, dresiran a opet  u apatiji, u strahu…i kome je u takvoj atmosferi do KiM, DO SRCA  SRBIJE , naravno, kome, osim jednom, koji se “bori kao lav” tvrdeći da na KOSOVU (KiM) “nemamo ni kvadrat” zemlje ali svejedno moramo nešto dobiti da nebismo bili ponižavani do kraja (vrhunska taktika srpskih pregovarača!)

A onda se desi čudo…

Taman kad pomislismo da su Srbi nestali a oni postali! Pojaviše se niotkuda! Pojavi se treća kolona..mala skromna ali glasna i ponosna!

 A šta nam je činiti..kako je ojačati , podići, oživjeti …dići Srbiju a time i sačuvati njeno srce KiM. Ključna reč je ujedinjenje,sabornost! Sve istinske patriote na čelu sa istaknutim intelektualcima i SPC  da odmah krenu u borbu za spas srpskih duša…i kolona će rasti, porasti, narasti! Bilo nas je 5000 a za dvije nedjelje biće nas 5o ooo a za dva mjeseca, zašto da ne, 500 000 !? Pa toliko Srba ima u Srbiji,zar ne!? Treba samo povesti sa sobom prijatelje, kumove, komšije i pozivati zabludjelu braću iz drugih kolona…ne treba nikog osuđivati (izuzev ekstrema) već  im pomoći da se oslobode straha, vrate dušu, probude nacionalnu svijest i aktivno se priključe trećoj koloni. Koloni koja je srpska, uistinu većinska; koloni koja jedina može  pobjediti! Donijeti SLOBODU! Spasiti Srbiju a time i KiM.

A kako rešiti Kosovo!? Logično ! Kada se zna šta se hoće, rešenje je jednostavno. Onakvo, kakvo mora biti!

Prvo, jasno i glasno poslati poruku da će Srbija štiti srpski narod na KiM i da “oluja” i novih genocida više ne može i neće biti! Drugo, uvjek naglašavati da su Srbi za pregovore i dogovore ali uvjek u skladu sa međunarodnim i istorijskim pravom –dakle, baza za pregovore morala bi biti i jeste, samo REZOLUCIJA  1244. Svaki drugi pristup, svako razgraničenje, svaka podjela Srbije ( Kosova i Metohije)  jeste akt stvaranje Velike Albanije i time se rešava  albansko pitanje… ali, tada mora doći i do rešavanja srpskog pitanja na istim osnovanma, na istim  principima međunarodnog prava (srpska istorijska prava, genocid nad srbima na tom prostoru, etnička čišćenja, ali i vlasnički listovi;  metohije, katastarske knjige itd.)

Ako rešavamo albansko pitanje moramo i srpsko!

Ako djelimo  Srbiju (KiM) moramo djeliti i Albaniju (Skadar i Drač…)

Mnogo manje  Albanci imaju pravo na Prištinu nego Srbi na Skadar…

Albanci, po svim kriterijima mogu dobiti samo manji dio KiM a Srbi, bogami, mogu izaći na more…

Pa ko voli, nek’ izvoli!!!

Nema predaje!

Neman NSP je na umoru; rađa se NOVI SVET, rađa se SLOBODA!

Novi svet je na našoj strani, međunarodno i istorijsko pravo…

Čekaćemo!

Dogodine u Prizrenu!