Миланко Ковачевић : ХОЋЕМО ТРЕЋУ КОЛОНУ!

Србија подјељена. Двије супростављене  колоне, готово непријатељске, марширају Србијом, а исти им покровитељи! Исти господари, иста идеологија неолиберализма ! Разлике само у финесама. Власт више манипулише лажним патриотизмом а опозиција лажном демократијом – и једни и други су само блиједи остаци искривљене свијести идеологије НСП на заласку. Њихов сукоб -то је само најобичнија борба за власт у име истих  газда. Не српског народа – већ глобалистичке идеологије и њених западних промотера у одласку!

 А народ изманипулисан блеји улицама. Једни са надом да ће сачувати ту шачицу благостања…добијен некакав послић, платицу… зарађен који динар да се преживи а богами ни сендвич није за одбацити…а други, фрустрирани губитници, надају се да ће баш њих захватити ветрови слободе и бољи живот који им ообећавају они који су их већ једном преварили…

Нема ту нигдје ни Србије, ни КОСОВА!!!

А поред свега више од пола Срба погнуло је главу и у страху “мудро ћути” не знајући ни сами ста чекају…

Нигдје Црног Ђорђа…

 Па шта се десило са српским народом у Србији!?

Хибридни рат, који Запад води већ деценијама (ако не и стољећима) учинио је своје – велики дио Срба  опчињен је сјајем и богатством Запада и чарима демократије – чипован, дресиран а опет  у апатији, у страху…и коме је у таквој атмосфери до КиМ, ДО СРЦА  СРБИЈЕ , наравно, коме, осим једном, који се “бори као лав” тврдећи да на КОСОВУ (КиМ) “немамо ни квадрат” земље али свеједно морамо нешто добити да небисмо били понижавани до краја (врхунска тактика српских преговарача!)

А онда се деси чудо…

Таман кад помислисмо да су Срби нестали а они постали! Појавише се ниоткуда! Појави се трећа колона..мала скромна али гласна и поносна!

 А шта нам је чинити..како је ојачати , подићи, оживјети …дићи Србију а тиме и сачувати њено срце КиМ. Кључна реч је уједињење,саборност! Све истинске патриоте на челу са истакнутим интелектуалцима и СПЦ  да одмах крену у борбу за спас српских душа…и колона ће расти, порасти, нарасти! Било нас је 5000 а за двије недјеље биће нас 5о ооо а за два мјесеца, зашто да не, 500 000 !? Па толико Срба има у Србији,зар не!? Треба само повести са собом пријатеље, кумове, комшије и позивати заблудјелу браћу из других колона…не треба никог осуђивати (изузев екстрема) већ  им помоћи да се ослободе страха, врате душу, пробуде националну свијест и активно се прикључе трећој колони. Колони која је српска, уистину већинска; колони која једина може  побједити! Донијети СЛОБОДУ! Спасити Србију а тиме и КиМ.

А како решити Косово!? Логично ! Када се зна шта се хоће, решење је једноставно. Онакво, какво мора бити!

Прво, јасно и гласно послати поруку да ће Србија штити српски народ на КиМ и да “олуја” и нових геноцида више не може и неће бити! Друго, увјек наглашавати да су Срби за преговоре и договоре али увјек у складу са међународним и историјским правом –дакле, база за преговоре морала би бити и јесте, само РЕЗОЛУЦИЈА  1244. Сваки други приступ, свако разграничење, свака подјела Србије ( Косова и Метохије)  јесте акт стварање Велике Албаније и тиме се решава  албанско питање… али, тада мора доћи и до решавања српског питања на истим основанма, на истим  принципима међународног права (српска историјска права, геноцид над србима на том простору, етничка чишћења, али и власнички листови;  метохије, катастарске књиге итд.)

Ако решавамо албанско питање морамо и српско!

Ако дјелимо  Србију (КиМ) морамо дјелити и Албанију (Скадар и Драч…)

Много мање  Албанци имају право на Приштину него Срби на Скадар…

Албанци, по свим критеријима могу добити само мањи дио КиМ а Срби, богами, могу изаћи на море…

Па ко воли, нек’ изволи!!!

Нема предаје!

Неман НСП је на умору; рађа се НОВИ СВЕТ, рађа се СЛОБОДА!

Нови свет је на нашој страни, међународно и историјско право…

Чекаћемо!

Догодине у Призрену!