Миланко Ковачевић: ЗАШТО ЈЕ СРБИЈА ПОСТАЛА „ДЕМОКРАТСКА“ 5.ОКТОБРА

СЛОБОДНА СВИЈЕСТ ПОГЛЕД ОТВОРЕНИХ ОЧИЈУ

(oдговор на лажне тезе Запада)

 

       4. теза Све што се дешавало у Србији  до 2000.год. је било недемократско а Србија је постала демократска и слободна тек 5. октобра када су  на власт дошле демократске снаге  које су за сарадњу са Западом (а не за сукобе са међународном заједницом као диктаторски и злочиначки режим С. Милошевића )      

         И у овој тези је рјеч о најбаналнијој обмани-лажи. Не напада Запад (са својим чипованим поданицима) „Милошевићев режим“ због Милошевића већ због Србије. Нападају Србију! а то могу само као „демократе“! у име демократије! Прави смисао и циљ ове тезе је, уствари, осуда Милошевића због патриотизма јер је пружао отпор Западу и бранио Србију, како је знао и умио, у веома тешким околностима (био је државник, а нажалост, његови наследници, неће бити чак ни политичари!) Наравно (поред овог основног циља) „чињеницом“ о „злочиначком режиму“ давали су и легитимитет „демократској“ власти – треба „опрати“  савјест! Савјест и агресора и поданика! Управо зато, Запад  и његови трабанти, чине све да ова „истина“ заживи  иако су они потпуно свјесни да власт С. Милошевића није била злочиначка као што знају да је и демократије  било више код Милошевића него што је они дају сада (још увијек се они добро сјећају својих „демократских“ акција – несметано су могли,уз шуштање долара, заједничким „демократским дјеловањем“ урушавати  дух и морал српског народа и темеље његове државе  што и данас раде!) Нечиста савјест је зло које, нажалост, води још већем злу! Срби се и данас и то, не само од Запада, него и од „своје демократске власти“, негирају,потиру, сатанизују!                                                                                                                 

             Дакле,теза  о „диктаторском и злочиначком режиму С. Милошевића“ је најобичнија манипулација (лаж) која се Србима свјесно потура  да би се гушила патриотска слободарска свијест народа. Једина одбрана од овог пројектованог зла је наша савјест и свијест о обманама и манипулацијама Запада, и само она, та слободарска свијест, може  отворити нове путеве слободе. Само тако, нестаће све дилеме! Нестаће „доказ“ да ја „Милошевићев режим“ био лош, недемократски и злочиначки – постаће јасно: овом тезом  се користе  чиповани поданици у служби Запада и она служи, прије свега, слабљењу (уништавању) српског  националног идентитета и осјећања („Ко није са нама, тај је против нас“ – по тумачању Запада, пружање отпора  Западу је недемократско и злочиначко понашање – па тако и одбрана Косова! ) чиме се остварује основни циљ Новог свјетског поретка – стварање једне нове безличне масе од  историјског народа – успостављање  нове (модерне) колоније! Нажалост, овај принцип уништавања националног идентитета и осјећања важи, не само за Србију, него за читав свијет, иако Србија плаћа највећу цијену.

Западна демократија је постала Демонократија! То је један од најопаснијих и најнедемократскијих система владања у свијету икад виђен! То је тоталиризам најгоре врсте са, развијеним до апсурда, манипулацијама и обманама… није то власт народа него одметнуте андроидске олигархије која  немилосрдно искоришћава већ чиповане умове својих поданика – раје! (па, шта је ЕУ- десетак чиновника-комесара, изабраних  ниодкога, кроје судбину европских народа ?!)                       

фото: Geto Srbija – WordPress.com 

(Чиповање Срба)

Београд, 2011.