Миланко Ковачевић: СОТОНИН „МИЛОСРДНИ АНЂЕО“

СЛОБОДНА СВИЈЕСТ ПОГЛЕД ОТВОРЕНИХ ОЧИЈУ

(oдговор на лажне тезе Запада)

 

  1. теза-Срби су главни кривци за бомбардовање Србије од стране НАТО пакта јер су вршили велике злочине над Албанцима а на крају су изазвали и хуманитарну катастрофу на Косову 1999.год…

         Поново је ријеч о лажној тези Запада да би се оправдало злочиначко бомбардовање и агресија на Србију 1999.год. (али и да би се опструирала даљна одбрана Косова) Истина је сасвим другачија. Срби су на Косову, само бранили дио своје земље и све грађане који живе на њој од албанских терориста и сецесиониста (УЧК је и за САД све до тада била терористичка организација) и то са регуларним и дозвољеним средствима како ради и свака друга суверена држава на свијету – а појединачни злочини (који се,нажалост, дешавају у рату ) наилазили су и наилазе код Срба, на осуду а многи су и процесуирани.                                   

Наводни  разлог за агресију Запада ‘ 99. (Рачак) данас је потпуно демаскиран и доказано је да је реч о „монтажи“, као што су били фарса и преговори у Рамбујеу (98.) исто као и они  с Ахтисаријем (07.) Такођер,”хуманитарну катастрофу” на Косову нису изазвале српске снаге већ је она настала, управо , свирепим неселективним  бомбардовањем Нато снага (посебно  цивила!) и то са недозвољеним средствима као сто су бомбе  с  уранијумом,   распрскавајуће мине итд. Најиинтензивнија и најбестјалнија бомбардовања су била упаво на Космету (намјерно – да се покрене становништво !) када је ,сасвим логично,дошло до масовног кретања (бјежања) становништва са КиМ што је искоришћено за лажно оптуживање  српских снага за наводно етничко чисћење ‘Албанаца са Косова’. Истина је супротна – суштинско и стварно етничко чишћење десило се Србима на  КиМ (још од протеклих вијекова а свој врхунац је достигло након потписивања мира на Косову и доласка тзв.међународних снага у српску покрајину 1999. год, и наставило се свих ових година до сада.) Од некада већинског становништва на КиМ, Срба је остало у покрајини свега неколико процената гдје и сада живе у ‘гетоима’- јединственим концентрационим логорима савременог свијета! То су чињенице лако провјерљиве! Налазе се пред очима свијета – само треба имати снаге и погледати!

            Све је јасно. Оптужбе о „великим српским злочинима и хуманитарној катастрофи на Косову“ су тенденционо измишљене и лажне да би се оправдало  звјерско  бомбардовање Србије и стварање „независне и демократске“ НАТО државе  Косово (по истом моделу као сто је Хитлер 1941. створио Независну државу Хрватску, исти модел, као што је извршена  Анексија Босне почетком двадесетог вијека од стране Аустроугарске – као, уосталом и садашња „анексија“ Босне са Високим представником на челу, итд. итд. )

Све познато и већ виђено. Историја је учитељица живота – свако зло дође и прође! А да ли је ова генерација Срба шта научили од Историје показаће, управо, њихова борба за КиМ.           

фото:фсксрб.ру       

(Чиповање Срба)

Београд, 2011.       `