МИЛАНКО КОВАЧЕВИЋ: ПРЕВАРА КОЈА ТРАЈЕ

Избори2017

“Бити или не бити, питање је сад”!

Још једни историjски избори у Србији…овог пута председнички…

Пред очима народа постављена је виртуелана сцена: немилосрдна “борба” двеју најорганизованијих групација “народних вођа”; међусобна вређања и оптуживања ко је већи лопов, преварант, издајник… псовке, увреде…

А, истинa је, да је уистину  тешко утврдити ко је више управу… или су управу сви они – јер,уствари, они су толико слични – њихови “пријатељи” и заштитници су исти, и програми исти…иако су једни “снаге прошлости” (ДОС – Јанковић, Јеремић,Радуловић,Чанак) а други они који Србље у “будућност воде” (напредни НЕОДОС – Вучић и низ других интересних странака) Између њих, постоје само незнатне разлике у методологији и стилу владања а суштина је иста – сви су они само “напредни” борци за власт; интересна група у служби (у свету све више превазиђене, посебно након победе Трампа у САД) глобалистичке идеологије либерализма и неолиберализма. Међутим, у свему томе, најтужније је то што је њихова неолиберална идеологија, медијски представљена као једина могућа у Србији. Србија има да бира само између ова два зараћена сорошевска табора истомишљеника. Сви други кандидати за председника су некако скрајнути у страну,неважни, изоловани и загубљени (а,упрво међу њима, или неким новим непартијским људима из народа, српски народ мора тражити своју перспективу и будућност) .

Дакле, за Србље је постављена виртуелна позорница – сорошевскa Орвел- Србијa!

И тако…Срби су још једном унапред преварени..стављени у свршен чин избора између две опције, које су уствари једна опција- просорошевска ( поданички однос према Западу и ЕУ и све више губљење суверенитета и интегритета властите државе; економско стагнирање, понижавања, вазалство, пузајућа предаја Косова…) Жалосни дани за Србe који можда, по први пут у историји, остају на запећку светске историје…а не тако давно били су међу првима, ако не и први који су, управо, пружили отпор том исто глобалистичком свету НСП. Нажалост, вишедеценијска медијска манипулација и хибридни рат против српског народа (савремени облик окупације) дали су резултате. Велики дио Срба је “обрађен”,” чипован” и стављен у службу интереса владајуће Западне олигархије ЕУ (најтврђих заступника  НСП на издисају)

Међутим, не треба губити наду. Треба веровати, као и безброј пута до сада, да ће српски народ пронаћи себе, пробудити се и  повратити своју снагу – кренути као слободан народ да гради своју будућност у друштву слободних народа света.Можда ипак, и ови избори то покажу!?