Миланко Ковачевић: НОВА СРПСКА РЕПУБЛИКА У ЧИКАГУ

8.теза Запада Појмови; нација-национално осјећање, држава-патриотизам, историја итд. у савременом свијету су добила сасвим друга значења (досадашња су превазиђена и застарјела) и управо због тога, свако тумачење и експлоатисање ових појмова у јавном и политичком животу на стари начин није ништа друго него демагогија и манипулација истим (нпр.позивање Срба на историјске чињенице, суверенитет и интегритет државе итд. је без основа и није мјеродавно за статус Косова)

            Тачно је: Запад је „усавременио“ своје тумачење појмова нација-национално осјећање, држава-патриотизам, историја и сл. али не и њихово експлоатисање – И у старом И у новом значењу и даље их користи у манипулативне сврхе ! За њих су,за Запад, управо били важни ( И сада јесу) И њихова држава И њихова нација И њихова историја, јер су, користећи те појмове, ширили (И шире) максимално свој значај и утицај у свијету (чему,уосталом  и служе „међународна заједница“,“евроатланске  интеграције“ и ЕУ) успут манипулишући и својим властитим  народима – претварајући их у програмиране масе – чиповане поданике!„За дом спремни“- и данас, егзалтирано машу заставицама милиони људи на улицама Њујорка или Лондона  поводом неких „годишњица“, државних празника  или краљичиног рођендана (потпуно аналогно прославама у Сјеверној Кореји или Ирану!) јер они су, ти чиповани поданици , предодређени господари свијета чија моћ и право произилази  из њихове (Западне) прогресивне цивилизације – из „ослободилачких“ и „демократских“ ратова  (крсташких  и  свјетских, па  све до Вијетнама  и  Фокланда-удаљених  хиљадама миља од Енглеске гдје, не само да нема Енглеза него, нема ни људи – само овце!  па  до Авганистана, Ирака, Косова…) Уистину, експеримент је успио! Успјешним чиповањем свог властитог народа, Андроиди са Запада  успјешно  граде ( још увијек ) ново друштво – једну наддржаву,  једну наднацију – Евроатланску заједницу коју у суштини представља војна алијанса  НАТО пакт!  Уствари, у модерној свјетској цивилизацији, тврде творци нове андроидске антицивилизације  (уз подршку НАТО пакта ! ) и не постоји ништа друго него Запад  и прогрес којег он носи – Нови свјетски поредак,који своју “величину”, душебрижништво и “доброчинитељство” према другим народима управо доказује  примајући их раширених руку у свој “загрљај”. Уистину, добротвори – само што им је загрљај смртоносан! На жалост, ту чињеницу  потврђују, управо народи на Западу  али шта то вреди – многи од њих тога нису ни  свјесни – бесповратно су “чиповани”! “Изумрли су”! Наравно, исти загрљај “смрти” чека и нове кандидате за улазак у ту сатанистичку цивилизацију. “Срећни” нови чланови Новог свјетског поретка мораће “заборавити”  и на своју државу и на своју нацију и на своју историју јер то су већ давно “превазиђени појмови”- морају “заборавити” на себе! Морају нестати! Њих чека нова наддржава, нова наднација и нова историја нове цивилизације – Антицивилизација! Антихрист са својим царством – Четврти Рајх!

             Све једноставно и јасно! Ко смије схватити, схватиће! (нажалост-многи не смију!) Убјеђују нас “пријатељи” са Запада: прошла је важност држава, нација, граница, суверенитета; па и онако ћемо сви у јединствену Европу и  Евроатланску заједеницу – а Србима  отимају Косово и праве нову државу! Спомињу људска права Албанаца и права народа на самоопредељење – а гђе су српска права!? и права других народа у Европи и САД. Кад дају Албанцима на српском Косову државу нека дају и другима по истим критеријума нпр. Србима у Хрватској, Босни, Црној Гори  и Македонији ?! -И онако, границе нису важне! Па и у САД имају хомогене милионске етничке групације у појединим просторима па што им не дају право на самоопределење и омогуће њихову самосталност и стварање нових држава као нпр. Самостална Држава Тексас или Нови Мексико или Република Нова Кина а што да не и Нова Српска Република (бар у дијелу Чикага!) Наравно, европске примјере нема  потребе ни спомињати – од Ирске до Баскије и Корзике! Какво лицемјерје – зар постоје они који то не виде?!

Ово је једна од најопаснијих идеолошких теза Звери са Запада (Новог свјетског поретка) којој је циљ “обезглављивање” народа и управо, потирање његове националне свијести и духовног идентитета ради лакшег манипулисања истим – уништити или бар поништити што је могуће више духовни  идентитет једног народа и његову националну свијест како би се лакше “контролисао” као што је, уосталом, западна Сила Зла већ урадила  са многим народима  свијета – па И властитим!

Поред осталог, зато страдају И Срби, И српско Косовоони највише!!!

Ако ових чињеница Срби буду свјесни знаће шта им је чинити – чуваће своју аутохтоност и духовност а та самосвјест ће рађати осјећај слободе који је јачи од сваке силе.

Косово ће бити српско – И слободно!

 

Хоћемо Нову Српску Републику у Чикагу!!!

 

Фото: Блиц

(Чиповање Срба)

Београд, 2011.