Миланко Ковачевић: ЛУЦИФЕРОВА ПОДВАЛА

                9.теза Запада-Демократски, пријатељски, Запад на челу са САД и ЕУ (и миротворном војном алијансом – НАТО пактом)  жели све најбоље Србији и српском народу а свако евентуално преиспитивање и сумњичење намјера и жеља Запада према Србији  и Србима не значи ништа друго него развијање незрелих и имбецилних теорија завјере које треба игнорисати и исмијавати, а говор мржње кажњавати.

        Поред негирања самосвојности и самобитности других народа Запад се послужио још једним моћним оружјем тј. измишљена је и вјешто пласирана прича о “теорији завјере” чиме се настоји елиминисати сваки  став других који није у складу са интересима Запада тј. настоје  се онемогућити  сви они који се супростављају  идеологији Запада, односно агресији Новог свјетског поретка према остатку свјета и то тако да  се ниподаштавају и исмијавају и унапријед дисквалификују, а по потреби и санкционишу као говор мржње! Све анализе и критике упућене Западу су, уствари, “вјештачке и најообичније измишљотине засноване на теорији завјере” тј на измишљеној, потпуно произвољној и неозбиљној теорији  о наводној завјери Запада против других (замислите да Запад има неке тајне и нечасне планове према  другим – незамисливо!) Ова теза је посебно разрађена у Србији као један од најефикаснијих метода која  је у функцији  одбране западних интереса и идеологије – о улози Запада и његовим интересима није укусно ни причати! Агресивно се  исмијавају  “теоретичари теорије завјере”  који, тобоже, доказују неку уроту Запада против српског народа што је бесмислица! Нити свијет тако функционише, нити се Запад бави завјерама и Србима, а ако се већ случајно и бави, онда је то искључиво у српском  интересу јер Запад  помаже развој демократије и општег просперитета српског народа.

           Звер, на сваки начин, жели сакрити свој траг !

Дакле , не ради се о било каквим измишљеним теоријама  о завјери,  већ уистину постоје , геострарешки и политички  интереси свјетских сила а они су увијек, нажалост, били (И јесу!) супротни интересима српског народа. Управо зато, да би  спречили анализу западних интереса и намјера, сваки такав покушај је извргнут руглу и исмијавању тј.дисквалификацији у старту јер је то, тобоже, измишљена теорија о наводној завјери Запада против Срба а по потреби сваки такав покушај може се и санкционисатии  као говор мржње.

     Али,узалуд“пришивају”свјесним (нечипованим) Србима теорије завјере, ни ова им подвала неће  проћи – њихове нечасне намјере све више излазе на видјело (иако ће,вјероватно и ова анализа бити подсмјешљиво прозвана као теорија завјере)

фото: https://skajvok3r.wordpress.com/author/skajvoker/page/40/

(Чиповање Срба)

Београд, 2011.