УСЛОВИ ЗА КОРИШЋЕЊЕ САЈТА

Коришћењем било ког дела сајта сматра се да су корисници упознати са условима коришћења, као и да прихватају коришћење садржаја сајта (OurFreedom.co i NasaSloboda.rs) искључиво за личну употребу и на сопствену одговорност.

ВЛАСНИШТВО МАТЕРИЈАЛА

Информације доступне на овом сајту, сви документи, фајлови, текстови, слике, графике, обрасци и општи изглед овог сајта је у власништву (OurFreedom.co i NasaSloboda.rs) и заштићен је ауторским правима ((OurFreedom.co i NasaSloboda.rs) задржава сва права). Материјали се не могу, у целини или делимично, да се репродукују, дистрибуирају, мењају или преносе на друге сајтове без претходне писмене сагласности (OurFreedom.co i NasaSloboda.rs)

Неовлашћено коришћење било ког дела сајта (OurFreedom.co i NasaSloboda.rs) без дозволе власника ауторских права ((OurFreedom.co i NasaSloboda.rs), партнери, корисници…) сматра се кршењем ауторских права и подложно је тужби. Ни један део (OurFreedom.co i NasaSloboda.rs) сајта се не сме користити у незаконите сврхе, ни за промовисање истих.

ИНФОРМАЦИЈЕ О ЗАШТИТНОМ ЗНАКУ

УНИВЕРЗАЛНИ СИМБОЛ „СЛОБОДА“ је регистрован заштитни знак, регистрован у СРБИЈИ и другим земљама. Сва имена производа, логотипи и симболи који су наведени или се користе на овом сајту су, осим ако није другачије назначено, жигови или регистровани заштитни знакови од (OurFreedom.co i NasaSloboda.rs), његова зависна предузећа, даваоци лиценци или партнери, задржавају сва права. Сви остали називи производа и фирми који се помињу на сајту (OurFreedom.co i NasaSloboda.rs) могу бити заштитни знакови њихових власника. Свако неовлашћено коришћење жигова приказаних на овом сајту је строго забрањено.

СПОЉНИ САРАДНИЦИ

(OurFreedom.co i NasaSloboda.rs) штити приватност корисника у највећој могућој мери. (OurFreedom.co i NasaSloboda.rs) се обавезује да ће у доброј намери користити податке добијене од корисника током коришћења сајта, те да приватне податке неће дистрибуирати, нити продавати трећој страни, осим уз дозволу корисника.

(OurFreedom.co i NasaSloboda.rs) може у складу са законом прикупљати одређене податке о корисницима добијене током коришћења портала (искључиво подаци о рачунару и подаци о Интернет провајдеру) или податке унешене у поступку регистрације. Ове податке (OurFreedom.co i NasaSloboda.rs) користи како би имао информације о корисницима који га посећују, те на тај начин побољшава портал и његов садржај додатно усмерава и прилагођава корисницима која га посећују. На основу тих података (OurFreedom.co i NasaSloboda.rs) сазнаје који су садржаји најпопуларнији и међу којим посетиоцима.

(OurFreedom.co i NasaSloboda.rs) се обавезује да прикупљене приватне податке, попут е-маил адресе, имена и презимена, неће без дозволе сваког појединачног корисника продавати, нити дистрибуирати.

(OurFreedom.co i NasaSloboda.rs) се обавезује да ће чувати приватност корисника портала, осим у случају тешког кршења правила (OurFreedom.co i NasaSloboda.rs) сајта или незаконитих активности корисника.

 

© 2015 (OurFreedom.co i NasaSloboda.rs). Сва права задржана.