УЧИТЕ СВОЈУ ДЕЦУ ДА СЕ ДИВЕ СРПСКИМ ХЕРОЈИМА А НЕ СУЛЕЈМАНИМА

Друштво0

У уџбеницима историје за седми разред, наведене су ,,позитивне стране” данка у крви. Наиме, деца отргнута од родитеља, захваљујући том свирепом злочину су имала право на школовање и напредовање на друштвеној лествици.

 

Опростите ми што не видим позитивну страну у томе што је неки потурчени Србин у неком од својих пљачкашких похода силовао и заклао своју сестру, своју мајку, убио брата, па макар тај (не својом кривицом) потурчени Србин био и школован и уважаван од Турака.

Срби, родитељи, организације, просветни радници, обратите пажњу на сопствену децу! Нису никакве теорије завере да су центри моћи пустили своје љигаве пипке у све сфере сваког друштва где им је то дозвољено. А наравно да ће најжешћи удар бити на оне најмлађе, којима ће најлакше оформити свест како њима одговара, а супротно здравом разуму. То није измишљена прича, та прича је већ виђена у многим земљама света. Па се строго мора обратити пажња и када се даје име улици, и када се штампају књиге и када се доносе одлуке. Јер све ,,мало необично”, а ипак прихватљиво и ,,нормално” је једна обична намештаљка и на ваше одобравање се и рачуна. Нека је то неки владико/бискуп Григорије, нека су нови трендови, нови начини школовања, све се ради са јасном намером да се од нових генерација направи робље. Да се створе нови јањичари! У то се улажу огромна средства јер се исплате на дужи рок. Ваша деца немају другу заштиту осим вас!
Веровали у Бога или не, веронаука није индоктринација и нема ничег лошег у томе да се дете учи духовним вредностима и да кроз та учења гаји сопствену традицију. Али, индоктринација јесте ако учите дете да му злочином над њим самим чините добро! И то је злочин! Толика је вриска била око веронауке, а на ово нико пажњу не обраћа. Питате ли се зашто и ко вуче конце те нове моде? Циљ је, разуме се, да се угаси идентитет, слободарски дух, она искра сваког здравог човека која плане на неправду. А када се створе само две такве генерације, све наредне су робовске, попут деце у Банладешу или на разним местима где људи сопствене ћерке од седам-осам година продају у јавне куће јер ће тамо о њима бринути. Желимо ли то? Да продајемо децу изопаченим створењима јер им је тамо боље?! И не надајмо се Спартаку из филма јер је тај Спартак био генерал, формиран човек, са оном искром. Деца, којој су стварни хероји избрисани, а убачени измишљени и недостижни, деца којој су морална начела нешто смешно и примитивно, деца која су научена да је добро бити роб, али слободан у свом лудилу и самоуништењу, деца која немају традиције и националног идентитета, осуђена су да робују заувек! Код такве деце се не може изнедрити Спартак јер су научена да желе да буду робови. Та деца немају чему да стреме, она знају само покорно да служе!
Апелујем на организације и родитеље да изврше притисак, да се одлуке не доносе по аутоматизму и по моди, да се људи врате оном нормалном док нисмо почели да увиђамо и позитивне стране стрељања ђака у Крагујевцу.

Престаните да се дивите Сулејманима, већ онима који су своје животе дали гинући у борби против разних Сулејмана, да би вас сачували!

Никола Петровић

Извор: Правдаиправо

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.