Трамп: Ако ми Срби не помогну, победиће ратна профитерка Хилари!

Политика0

Републиканац и кандидат за америчког председника Доналд Трамп је апеловао на српску дијаспору да гласа за њега.

– Хилари Kлинтон је здушно заговарала бомбардовање ваше отаџбине. Она је кандидат војно-индустријског лобија. Дала је подршку сваком рату у коме је учествовала Америка. – овим речима Трамп се обратио српској дијаспори гостујући на локалној ТВ станици града Чикага.

Поводом најављење подршке Сандерса Kлинтоновој, као и подршке коју је Хилари ових дана добила од Обаме, Трамп је рекао следеће:

– Сад су се сви окренули против мене. То је лажна елита Америке. Они немају осећај за амерички народ. Они су издали интересе Американаца! Њима је најважније да напуне своје џепове. Зато сваке године започињу нови рат у свету, јер су добро финансирани од војно-индустријског лобија. С друге стране америчка економија стагнира. Многи градови су пропали, млади немају перспективу. Ако они остану на власти, Америка ће доживети комунистичку револуцију!- рекао је Трамп.

– Ја не могу обећати Србима да ћу им вратити Kосово, да ћу се обрачунати са њиховим непријатељима, али могу обећати подршку на економском и политичком плану. Kао што сам помогао Војиславу Шешељу да изађе из затвора, тако могу да утичем да се српски интереси више уважавају у свету. Ви одлучите да ли ћете гласати за некога ко вас жели избрисати са лица земље или за мене који вам нудим сарадњу на обострану корист. – апеловао је Трамп на Србе у Америци.

– Мени паре не требају, ја нисам као Хилари и лажна америчка елита која профитира на крви свога народа. Ја нећу водити Америку у рат по сваку цену само да би појединци профитирали. Хилари је ратни профитер, она се неће зауставити док не уништи планету!– закључио је Трамп.

Извор: Зицер/vidovdan.org

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.