Смртни ударац за белу Америку: Само 54 одсто њених младих су хетеросексуалци

Политика0
У ЗАБЛУДИ СУ СВИ У САД КОЈИ МИСЛЕ ДА ЋЕ СЕ „ДЕЦА“ МАЛО ПОИГРАТИ ПАНСЕКСУАЛАЦА И ДА ЋЕ СВЕ ПРОЋИ
  • Амерички бели протестанти (на којима је досад почивала Америка) већ су осуђени на маргинализацију и губљење не само доминантних позиција у САД, већ и животног простора у властитој земљи. Јер, њихово потомство неће оставити потомство!
  • У овоме што се догађа у САД чак постоји и нека врста одмазде – Сједињене Државе ће населити други народи и расе. Они који су отпорнији на пропаганду и атмосферу потрошачког хедонизма. Они који нису уништили институцију породице као такве (а управо је она прва пала под ударцима тзв. сексуалне револуције), они који имају велике породице, па и породичне кланове
  • Нове, правилно васпитане америчке генерације, урушиће инстинкт самоочувања својих предака. Али,  Американци сугосподари своје судбине. Ако дозволе да се овакав експеримент изведе на њима и на њиховој деци – онда им нико други неће помоћи

Аутор: Петар АКОПОВ

АМЕРИКА губи битку за своје будуће генерације.

Међу миленијумовцима (1981-1996), односно онима који сада имају 25-40 година, хетеросексуалцима себе сматра 74 одсто. И: чак их је 16-17% мање него у генерацији њихових очева и дедова.

A у генерацији Z, односно među данашњом америчком омладином, хетеросексуални чине једва 54 одсто.

Наспрам ове бројке, више није важно ко себе како категорише унутар преосталих 46 одсто (на пример, 15 одсто су бисексуалци).

Важно је да је само нешто више од половине америчке омладине и даље при својој памети. Осталима су умови толико испрани да више не знају не само шта желе, већ ни ко су.

Греше сви у САД који мисле да се ништа страшно не дешава. Да ће се „деца“ мало поиграти пансексуалца и смирити се. Не, све ће се само додатно погоршавати. Овде се не ради ни о каквој помодности него о коду целе нације (макар и прилично вештачке, као што је америчка).

Оно што се назива `сексуалном револуцијом` започело је у САД 60-их, али је тотална пропаганда „нетрадиционалних вредности“ победила 80-их и раних 90-их.

Реално стање је вероватно и горе јер су у наведене проценте укључени и амерички Латиноси и црнци, као и становници мегалополиса и малих градова који су  конзервативнији на плану сексуалних „слобода“. Ово значи да ствари са младим белим Американцима у великим градовима САД стоје знатно горе.

Колико их још разуме своју природу, односно има хетеросексуални идентитет? Само 45 посто? Или 40?

У суштини, амерички бели протестанти (на којима је досад почивала Америка) већ су осуђени на маргинализацију и губљење не само доминантних позиција у САД, већ и животног простора у властитој земљи. Јер, њихово потомство неће оставити потомство!

Уосталом, каква су то деца ако не могу да схвате своју сексуалну оријентацију?

У овоме што се догађа у САД нема ничег историјски новог. У том чак постоји и нека врста одмазде – Сједињене Државе ће населити други народи и расе.

Они који су отпорнији на пропаганду и атмосферу потрошачког хедонизма. Они који нису уништили институцију породице као такве (а управо је она прва пала под ударцима тзв. сексуалне револуције), они који имају велике породице, па и породичне кланове.

Друга је ствар да ли ће се – у оквиру исте државе – ти нови „традиционалисти“ слагати са генерацијом „омисексуалаца“.

Зато ће САД подела на државе бити веома корисна. Неке државе ће се све више и више по законима одвајати од других. Или чак потпуно сепарирати на полној основи.

Једне ће бити за хетеросексуалце, а друге за пан и омни.

Догађаће се то нешто касније, али за десет година у САД више неће моћи ни да сањају о неком новом Трампу (умерено конзервативној политици) за целу Америку.

Нове, правилно васпитане америчке генерације, урушиће инстинкт самоочувања својих предака.

У томе нема ништа добро, али су Американци господари своје судбине.

Ако дозволе да се овакав експеримент изведе на њима и на њиховој деци – онда им нико други неће помоћи.

Чак ни руски „љубазни људи“ који могу само да са чуђењем посматрају шта се у Америци догађа…

http://fakti.org/alter-america/smrtni-udarac-za-belu-ameriku-samo-54-odsto-njenih-mladih-su-heteroseksualni

sveosrpskoj