Реаговања МОЋНИЦИ ПРИЗНАЛИ ГРЕШКУ Пише: Милан Јанић

Политика0

Мало је прилика, у историји људског рода, да се истина о држави, народу, људима те државе, износила јако и јасно.Та истина била је видљива на свим континентима ове планете.Чак и тако велики, моћнији него што је икада једна цивилизација имала, нису могли да победе истину изказану, кроз одговоре, саопштења…Слободана у НАТО хашком суду.Истину,да смо деведесетих година прослог века, овде на Балкану , у Србији бранили слободу, једне давно, од свих, признате државе. Та одбрана, пркос агресији на нашу земљу, није била уперена ни према једном народу, ни према једном човеку, осим према агресору и доносиоцима зла Србији.

 

  Мало је прилика, у историји људског рода, да се истина о држави, народу, људима те државе, износила јако и јасно.Та истина била је видљива на свим континентима ове планете.Чак и тако велики, моћнији него што је икада једна цивилизација имала, нису могли да победе истину изказану, кроз одговоре, саопштења…Слободана у НАТО хашком суду.

Истину,да смо деведесетих година прослог века, овде на Балкану , у Србији бранили слободу, једне давно, од свих, признате државе. Та одбрана, пркос агресији на нашу земљу, није била уперена ни према једном народу, ни према једном човеку, осим према агресору и доносиоцима зла Србији Чак и тих деведесетих година, док је на Србији падало 2000 вагона НАТО бомби, у Србију су пристизале колоне људи различитих вера.Примала их је Србија, лечила, хранила, дала им домове.Једина од држава на Балкану, Србија је остала вишенационална земља.       

Бранили смо Србију у кућама, на улицама, мостовима…Бранили је и чекали потврду 1244 да Србија остаје онолика и онаква, каква је била и пре НАТО бомби.

Од доласка Словена на Балкан, од први пут изречене речи “ Србија“, до раскршћа ова два миленијума, слобода је брањена или освајана уградњом живих глава за слободу.Слобода је била и остала у Србији вредност над вредностима.Измедју живота и слободе у овој земљи стоји знак једнакости.

Једна од глава, која је била на челу Србије, на челу Савезне Републике Југославије, глава-предводник народа, посечена је пре 10 година у Хагу. Сада кажу моћници, кројачи света,да је та глава погрешно посечена.

Историја је, или ће , записати да је отпор Србије агресорима, потврда да и мали народи и мале државе, не пристају на живот без будућности. Слободану је слобода била дража од живота.                                                                                                                                                                            

ИЗВОР: СЛОБОДА

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.