Putin: Evropljani, stvarno želite III svjetski rat?

Политика0
Predsjednik Ruske Federacije: Izazov za mir!
Evropljani, stvarno želite III svjetski rat?
Evropski sugrađani! „Vaši“ političari žele dokazati koliko su korisni za EU, NATO i SAD. Očekuju da će ih njihov „čvrst odnos“ prema Rusiji dovesti do karijere, na još bolje plaćene pozicije nego što ih imaju danas, pa ih sustižu prijedlozi za sankcije, formiranje borbenih jedinica i druge izraze nekontrolisane agresije na Rusiju.
Rizik od Trećeg  svjetskog rata je prevelik.
Oni su toliko zaslijepljeni vlastitom nekontrolisanom snagom i vizijom njenog kontinuiranog rasta da očekuju da će se Rusija povući  pred NATO-om u posljednjem trenutku i da se rat neće dogoditi.
Ali gdje se to Rusija treba povuči?
Šta Rusija treba učiniti da bi bili zadovoljni?
Da li bi se trebala odreći svoje teritorije i predati je bilo kome ko za nju izrazi interes?
PRAVI CILJ svih onih, bilo iz Evrope ili iz inostranstva koji žele izazvati rat, bogatstvo je Rusije.
Da li bi Rusija trebala distribuirati svoje bogatstvo kako bi izbjegla rat?
Treba li Ukrajini dopustiti da uništava vlastito stanovništvo? Svi koji trezveno misle znaju da se to nikada neće dogoditi! Rusija nikada neće podleći pritisku, kao što nikada nije podlegla u prošlosti, pa neće biti ni u budućnosti.
Sada je jasno da se rat u planovima njegovih podstrekača ne bi trebao završiti u Ukrajini. Rusija je glavni cilj, ali rat će zahvatiti cijelu Europu.
Šta će Sjedinjene Države zaraditi više i što će Sjedinjene Države brzo izvući iz dužničke krize iz ratne proizvodnje? Šta efikasnije eliminiše konkurenciju između EU i Rusije od ubijanja čitavih nacija u Evropi? Šta će pomoći Sjedinjenim Državama da prošire svoju sferu utjecaja više od poslijeratnih zajmova, tačno prema provjerenom scenariju korištenom nakon Drugog svjetskog rata?
Sukob u svijetu zaista prijeti! U tom kontekstu razmislite, koji vam je od vaših političara otkrio da će vas nakon pristupanja Ukrajine NATO-u i ulaska u EU vaši potomci odvesti na Istočni front, gdje će najvjerojatnije dati svoje živote?
Ko će od političara s njima ići u rov?
Koji vam je od ratnih huškača da kraljevski plaćate porez i ko je od njihovih medijskih saučesnika otkrio da ovo neće biti samo avanturistička pobjednička ekspedicija na Istok, već da će završiti kao Drugi svjetski rat uz moguću upotrebu atomskog oružja?
Ko može predvidjeti učešće Kine, koja je saveznik Rusije u ovom mogućem sukobu?
Ko će cijeniti istinsku snagu američke vojske koja se do sada borila samo sa slabijim protivnikom, uostalom, Hitlera su porazili Rusi! Na šta se oslanjaju ratni huškači?
Jedno je sigurno, u ovom ratu neće biti pobjednika!
Gdje se krije od nuklearnih eksplozija?
Imate li dovoljno duboku jamu i dovoljno hrane da traje 100 godina dok se nivo zračenja ne smanji na nivo bezbjednog življenja? U ime onoga što bi naša djeca trebala umrijeti na Istočnom frontu s obje zaraćene strane, u ime onoga što bi porodica trebala trpjeti, u ime čega sve što znate prestaje postojati u ime onoga što ovaj svijet treba izgorjeti? U ime demokratije?
Gdje vidite demokratiju u onome što se događa u Ukrajini? Sve što vidimo su fašistička vlada, vojska, koja krši međunarodne konvencije i namjerni genocid nad vlastitim stanovništvom, čija je greška što govori ruski i želi nezavisnost od fašističke Ukrajine.
A šta je sa Evropom? Možete li zamisliti da li bi bilo koja nacija u EU stekla svoju autonomiju onako kako to radi Ukrajina? Je li Ukrajina još uvijek bila nedostupna za borbu za autonomiju? Je li imala vladu koju EU nije priznala? Zar Ukrajinci nisu imali svoja nacionalna prava? Evropska unija se odrekla svojih principa i svojim stavom postaje saučesnik u genocidu. Što možete očekivati ​​od samih političara EU, građana EU, kada vaši političari tako brzo i samovoljno uništavaju vlastite temelje vrijednosti?
Rusi su velika, kulturna i moćna nacija, bez koje Evropa nikada ne bi nastala u svom sadašnjem obliku.
RUSIJA NIJE TVOJ NEPRIJATELJ, neprijatelj svakog građanina Evrope su proždrljivi političari koji se pripremaju da unište sve što svi vole zbog svoje moći i novca.
Na naše pitanje, možemo li spriječiti planirani rat s Rusijom, na koji političari guraju i kupuju medije? Da, možemo!
Šta mogu učiniti obični ljudi?
Kada svi mali i slabi učine isto, oni sve mijenjaju! Može se promijeniti, jer je obavezno!
Bojkotirajte sve političare koji povećavaju tenzije, koji pozivaju na sankcije i intervenciju protiv Rusije! Bojkot na svim nivoima, na svim izborima! Ne dopustite da se zlo koje žele desi! Bojkot ulaska Ukrajine u NATO! Bojkotujte medije koji propagiraju rat kao jedino moguće rješenje!
Vjerujte mi!
Rusi i Ukrajinci su dva mudra naroda koja mogu pronaći rješenje.
Ne boj se!