Породица је основна ћелија нашег друштва – чувајмо је

Друштво0

Новом агендом о сексуализацији деце, наши невини малишани су угрожени као никада до сада. Секс се намеће као забава а неморал и агресија преко филмова, игрица, сублиминалних порука, а сада и сексуализација деце у школама и вртићима, чине своје, и наша деца су све агресивнија, све је више сексуалних поремећаја јер деца имитирају оно што виде и чују .

Често ћемо чути да је разлог увођења сексуалног образовања безбедан секс. Али о каквом сексу говоримо у вртићима и основним школама? На жалост, постоје људи који децу сматрају сексуалним бићима а педофилију нормалном појавом и упорно покушавају, корак по корак, да доведу до што веће толеранције према тој патолошкој појави а негде се већ разговара ио легализацији што је шокантно и застрашујуће. У Холандији чак постоји странка педофила.
Деца су, због намерно све доступније порнографије у медијима, радознала. Али, ако је неко заинтересован како се пали кућа, нећемо му показати како да је безбедније запали већ ћемо му помоћи да разуме да то није у реду и показати му прави пут.

image

porodicne-vrednosti[one_third]

Породица је основна ћелија нашег друштва. Када кажем породица, мислим на биолошку јединицу која продужава врсту. Не мислим на брак. Брак је законска одредница која може бити различита. Свако биће има мајку и оца, то је природна, биолошка јединица нашег друштва као живог организма и када се породица уништи, друштво-организам се распада, што има много шире импликације од оне материјалистичке на коју смо навикли. Не постоје бића са два оца, нити са две мајке већ мора постојати једна мајка и један отац.
Новим наметнутим облицима сексуалности се убија овај основни биолошки механизам који се на микро нивоу односи на породицу али на макро нивоу је од огромног значаја планетарног.
Увођењем сексуалног образовања у школама које промовише хомосексуализам, трансродност и остале неприродне облике сексуалних веза, породица се разара, злоупотребљавају се деца и угрожен је опстанак људске врсте. У новом моделу породице нема маме и тате.
„По члановима 56 и 57 будућег Закона о родној равноправности, деца ће кроз школовање од вртића до факултета, слушати различита предавања о слојевитости идентитета, хомосексуалном односу, интерсексуалности, трансродности и сексуалној оријентацији.“
Уколико се родитељи буне против оваквог накарадног „образовања“, хапсе се а деца се одузимају од родитеља и дају на усвајање, не ретко хомосексуалцима.
У овом видеу можете видети кроз какве страхоте родитељи у Немачкој пролазе, уколико се не слажу да њихова деца у школама уче о сексуалним настраностима као нормалним појавама:

Секс је репродуктивни инстинкт који је увек усмерен ка индивидуи супротног пола због опстанка врсте. Све остало је девијација.
Почев од крема за сунчање, пестицида, пластике, вакцина, воде у којој се налазе велике количине хормона и многих других ствари које конзумирамо а које имитирају естроген, долази до промена у полним карактеристикама и понашању код деце још пре рођења а касније се патолошке промене настављају .
Пестицид Атразин доказано мења пол. Ево шта о томе каже научни часопис Scientific American .
Овде можете прочитати докторску дисертацију Др Кристине Погрмић о томе како пестицид Атразин спречава развој мушких полних карактеристика односно како доводи до поремећаја хомосексуализма. Такође до епидемије хомосексуализма, трансродности и осталих девијација долази услед смишљеног пропагирања и наметања патолошких вредности преко школа, вртића, телевизије и осталих медија.
Ако такве сцене дете не виђа на телевизији, киосцима, парковима, неће му ни пасти на памет. Али тога сада има и у школама, па се родитељи жале да у вртићима у којима има сексуалног образовања, дечаци додирују полне органе својих другова јер их тако уче на луткама и обавезној литератури која промовише хомосексуализам.
Овде можете прочитати искуство родитеља из Србије чије је дете било жртва овог накарадног образовања. „Уче дечаке да љубе своје другаре“. Децом је веома лако манипулисати. Ова девојчица мисли да је пас јер је одрасла са псима:

Како је програмирана тако је и депрограмирана. Наравно, никада не може бити исто као када би живела у нормалним условима али се стање може увек поправити. Ако је програмирана околином да се понаша као пас, не значи да ћемо промовисати њену различитост, да ћемо прихватити њено понашање као нормално и лајати са њом, јести четвороношке, већ ћемо јој помоћи да разуме да је она девојчица а не пас и поправити што се може поправити. Људи требају разумети да је све што одступа од природе девијантно и да се не сме подржавати јер је опасно по опстанак људске врсте.

До појаве Алфреда Кинсеи, 1930.год. осведоченог педофила и хомосексуалца, чија „истраживања“ је финансирала Рокфелер фондација, педерастија се третирала као хормонски поремећај на основу опсежних истраживања харвардског универзитета. Међутим, базирајући се на његовим патолошким „истраживањима“, педерастија се проглашава нормалном, неприметно се уводи здравствено-сексуално образовање у школама а о педофилији Кинсеи у својој књизи тврди да се ради о сасвим нормалној појави.
Његова „истраживања“ су се сводила на сексуалном иживљавању над веома малом децом.
Ево шта Др Јудит Реисман каже о њему: „Описивао је у својој књизи ту малу децу која вриште и плачу, како се савијају од болова, говорио је да посебно мала деца јецају и колабирају, да се боре против мушкарца којег он назива ‘партнером’ . Све то описује, а онда каже да деца у томе дефинитивно уживају, да им се свиђа што су тако мучена. Он такве ствари назива оргазмима. Кинсеи био и сексуални садомазохиста. Мучио је сам себе. Узео је нож, ушао у каду и покушао је сам себе изрезати. Пронађен је у кади, у локви крви. Направио је то без анестезије. Веша се о своје интимне делове, а на универзитету је пронађен како лежи на поду без свести након што је колабирао због бола који је сам себи проузроковао. Био је и зависник од порнографије. Био је укључен у сексуално мучење више од хиљаду деце, штавише, спроводио га је. Да, он је сексуални психопата. Штавише, он је клинички сексуални психопата који не показује никакво кајање због боли и трауме које је узроковао људима. “
Ово је шокантан филм о Алфреду Кинсеи, човеку који је нормализовао хомосексуализам а на основу његових „истраживања“ се већ увелико говори о легализацији педофилије и осталих облика сексуалних настраности које је он сматрао нормалним.

pokazuje-deci-porno-film

На слици изнад, Алфред Кинсеи приказује порнографски филм деци на институту. Обратите пажњу на Кинсеиево лице.

У Војводини се увелико уводи ово накарадно „образовање“. Ево неких делова из школске књиге:
– „Дуготрајним истраживањима и проучавањима дошло се до закључка да је хомосексуалност нормална и ПОЗИТИВНА варијација људске сексуалности. (Стр. 105)
– Нема доказа да родитељи утичу на сексуалну оријентацију деце, јер има примера и ХОМО и ХЕТЕРО сексуалне деце из ХОМО и ХЕТЕРО сексуалних бракова. (105. стр)
-На Питање од када настаје хомосексуалност књига децу подучава: “ Да би међу групама људи које су имале заједнички задатак као нпр. Ићи у лов, опстао добар однос и циљ био извршен, развила се хомосексуалност са циљем учвршћивања пријатељства, односно боље емоционалне повезаности . (Стр. 104)
-Поглавље Шта то није нормално у сексу: “ Некада су у ово били укључени хомосексуалност и трансвестизам, али је ово одбачено и сада се сматра да су то варијанте нормалне сексуалне оријентације – идентитета. (Стр. 93)
-Не Постоје препоруке ни границе када се може најраније (или када треба најкасније) почети са сексуалним односима. (Стр. 83)

-забрана Абортуса се не повећава наталитет и рађање, већ само број криминалних абортуса и њихових компликација. (Стр. 122)
-Родно Улоге се уче. Оне нису урођене или “ природне “. Тачније, готово све што могу мушкарци да ураде – могу и жене. И готово све што жене могу да ураде – могу и мушкарци.
-Породица, Заједнице, религије и државе често регулишу и кажњавају понашање које се не подудара са очекивањима која се тичу родних улога. Такве казне могу варирати по обиму: На пример, људи могу: … – Покретати кривичне процесе и злостављати СЕКСУАЛНЕ РАДНИЦЕ …Шокантни делови из препоручене књиге сексолога Александра Штулхофера за основце у Хрватској:
„С обзиром да је репродукција у детињству неизведива, у сексуалним се насладама може уживати мултидимензионално – орално, анално, генитално и тако даље – без могућности оплодње. (Стр. 146.);
– Ако су сексуални партнери недоступни (из било ког разлога) мушкарци бирају ‘уговорене’ партнере (проститутке) или користе сексуалне надомјестке који подижу фантазију (попут порнографије) и који им помажу при мастурбирању.
– Порнографија има дидактичку сврху: она поучава нове, полно одраслом чланове врсте (Хомо сапиенс) сексуалној анатомији и сексуалним функцијама, а та је врста репресивно приватизовала гениталије и све облике сексуалног изгледа.
– Иако продаја секса може понекад укључити и присилу, понижење те друге облике физичког и емоционалног насиља који деградирају и штетни су за проститутке, нема ничега самог по себи лошег у практиковању проституције. У ствари, када се узме у обзир свеприсутност проституције у разним културама и историјским епохама, могуће да у продаји секса има више позитивног него негативног. 
У књизи о сексуалности мушкарца (Мале волуме, пп. 160-161) Кинсеи упоређује чињенице добијене из горњег извора са 196 ПРЕД-адолесцентних дечака, чије је описе добио од одраслих или њихових партнера. “
Не прихватање хомосексуализма као нормалне појаве не значи и непријатељски став према особама хомосексуалног понашања. Свако одлучује у складу са својом свешћу али то треба бити приватна ствар, као и остале интиме. Проблем настаје када се такво понашање, које практикује веома мали проценат људи, намеће деци као нормално понашање што родитељи не желе. Приватан живот је једно али када такве појаве почну да задире у породицу, када се промовишу на телевизији, на улици, у школи … онда то постаје проблем на који родитељи реагују штитећи породицу и будућност својих поколења.
Погледајте обавезно овај шокантан видео у коме се разоткрива како се децом манипулише у вртићима и школама и уче их да су бесполна бића:

decija-gej-parada-norveska
На слици изнад: дечија геј парада у Норвешкој

Да, хомосексуализам се јавља и код животиња али само у истополном крду. Животиње ће општити са животињама истог пола само уколико су у еструсном циклусу а у околини нема супротног пола. Крдо ће увек одбацити такве девијантне јединке. Иста ствар се дешава и у затворима.
Број хомосексуалаца у Америци се за годину дана повећао три пута што је епидемија невиђених размера. Од када је уведено сексуално образовање у школама, у Америци је нагло порастао сексуални криминал, абортуси, разводи … У Србији, Хрватској и осталим балканским земљама је ово образовање у процесу увођења и требамо што пре реаговати и спречити систематско уништавање наше деце. Погледајте веома важан интервју у коме Др Јудит Реисман говори о страховитим последицама увођења сексуалног образовања у америчким школама:

Са 8 година се деца уче како се треба додиривати, са 10 година се подучава мастурбација, са 11 година се деци препоручује и показује порнографија и све се то демонстрира у учионицама. Питања у једној загребачкој школи деци од 12 год су била: Знате ли шта је порнографија? Да ли би сте желели да знате више о порнографији? Од кога би сте желели да научите више о порнографији?
Албум са сликама из литературе за вртиће
У школе се уводе програми који подржавају педофилију кроз сексуално-здравствено образовање! У Хрватској је борба против овог ужасног програма подигнута на највиши ниво, родитељи се храбро боре за своју децу.

Др Паул Шурх познати уролог каже:
„Постоје необориви докази да је понашање које превладава у хомосексуалној заједници нездраво и са собом носи здравствене ризике за читав низ озбиљних обољења, укључујући полно преносиве болести, ХИВ и АИДС, рак ануса, хепатитис, паразитске инфекције црева и психијатријске поремећаје“, говорио је др . Цхурцх, а болница у којој је 30 година био запослен, уместо да га подржи, дала му је отказ. хттп: //здравствениодгој.цом/невс/по … После свега, питамо се да ли је ово могуће? Какви су то људи којима је толико стало до тоталне деструкције душе и тела човека, до уништења човека као Божанске креације? Да ли су то уопште људи ?! Једно је сигурно, ово је можда најсавршенији план за депопулацију људи да би се друштво свело на лако контролишуће крдо.

Ко има уши нека чује.

Чувајмо нашу децу!

ИЗВОР: anti-censura.com

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.