ПОВОДОМ ПАРАДЕ ПОНОСА: Слобода за нашу породицу

17 септембра, 2015 Друштво, Чипована свијест0

 

Хомосексуалност као појава код незнатног процента људи позната је од давнина и прихватана је као биолошки и ментални поремећај код појединаца и у различитим временима разна друштва су се различито односила према њој, више или мање толерантно а у складу са општим развојем друштва.

Дакле, није спорно да и у данашње време друштво треба да буде максимално толерантно према овој појави и појединцима који су склони хомосексуалним везама и истополној љубави. Међутим, спорно је нешто друго – хомосексуалност је постала идеологија а ЛГБТ покрети носиоци система (не)вредности Новог светског поретка који врши тортуру и наметање својих (не)вредности целокупном друштву… као што је ГМО замена за природну храну тако је ЛГБТ замена за природну породицу а све у функцији опште деструкције наше цивилизације и градње једне нове дехуманизовене и (не)људске (де)цивилизације Новог светског поретка.

Управо зато и служе промоције широм света “ПАРАДА ПОНОСА“ чији је циљ разарање и уништавање традиционалних породичних вредности а природна традиционална породица је нуклеус, ембрион, основна ћелија сваког друштва и људског рода уопште на овој планети. Управо зато је напад на породицу напад и на човека, јер је то напад на репродукцију, на живот уопште! Исто тако, нико нема право да нашој деци укине право на природне, биолошке родитеље… нико нема право да забрани деци да имају своју маму и свога тату, што је на крају, та љубав између деце и природних родитеља, уистину и сама смисао живота на овој планети. Ако изгубимо то – ту љубав – изгубили смо све и нема више разлога ни за постојање људског рода! Нажалост, велики део човечанства још увек није потпуно светан ове опасности и треба учинити све да истина изађе у јавност – у масе народа како би се створили услови за максимални отпор овој немани која све више овладава светом. Нажалост и Србија је све више захваћена ’’вирусом’’ ЛГБТ идеологије. Власт је употуности под утицајем таквог ’’еуропског’’ система вредности, потпуно отуђена од народа и властитог аутохтоног духовног и вредносног система а законски пројекти који су у припреми управо припремају терен за реализацију (не)вредносног систем Новог поретка што води потпуној деструкцији друштва, разарању породице и укидању опште перспективе и развоја друштва – води ка нестанку Срба и Србије. Управо зато и најављена парада ’’ПОНОСА“ (ПАРАДА ПОНОСА – која иронија!) је само дрчна манифестација Светског поретка и његовог (не)вредносног система у Србији… ех, да је ’’какве среће’’ па да на ПАРАДУ ПОНОСА али ону праву, нормалну, изађу сви Срби са својим породицама, или бар они који још нису изгубили свест и љубав према свој породици и својој отаџбини – али нажалост, иако већина, они су још увек неорганизовани, скрајнути и немоћни…

Или се, ипак, можда, примиче дан када ће Срби поново постати Срби?!

majica-slide-4

Фото: Novosti.rs

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.