Швајцарски историчар доказао да је НАТО терористичка организација

Политика0

Швајцарски историчар др Даниеле Ганзер, износи историјске чињенице и доказе и тврди да је НАТО терористичка организација, која инсценира и спроводи терор. Да ли је могуће, да упркос тим чињеницама, Србија има било какву сарадњу са том организацијом? Да ли је могуће да у Србији постоје особе које некажњено заговарају сарадњу са терористима? Да ли је могуће да очекујемо заштиту од те организације, која је, поред јасних доказа о њеном деловању, уз то нашу државу разорила. Зашто се о овим чињеницама не води јавна дебата, на којој би се сагледале све те чињенице? Било би демократски? Зар не?

Др Даниеле Ганзер је професор на више швајцарских универзитета, на којима је држао предавања о овој прећутаној теми.

daniele-ganzer1[one_third]

БИОГРАФИЈА

Др филозоф Даниеле Ганзер, швајцарски историчар, професор савремене историје и међународне политике. Његово истраживање се фокусира на истраживања мира, геостратегије, тајног рата, борбе око ресурса и економске политике. Предаје на Универзитету у Базелу у оквиру постдипломских истраживања и анализе конфликта у глобалној борби око нафте. Даниеле Ганзер је оснивач и директор швајцарског Института за истраживање мира и енергетике (сипер) у Базелу. Сипер испитује да ли би било могуће да се пребацимо на напајање 100% обновљивом енергијом и да тако мирним путем решимо сукобе.(siper.ch).


Даниеле Ганзер од 2001 до 2003 виши истраживач у (Researcher Think Tank Avenir Suisse Zürich.) који је финансиран од стране 14 међународно активних швајцарских компанија, укључујући и Швајцарски АББ, Новартис, Рош, УБС, Кредит Свис и Нестле. Од 2003 до 2006 Данијеле Ганзер је виши истраживач у Центру за сигурносне студије (ЦСС), Швајцарском федералном институту за технологију (ЕТХ) у Цириху. У сарадњи са Министaрством спољних послова Швајцарске – Савезног министарства спољних послова (ДФА) – он је испитао утицај глобализације на рат и мир. Даниеле Ганзер био је члан експертске групе за промоцију мира и промовисању људских права у ЕДА. Даниеле Ганзер је предавач савремене историје на Универзитету у Цириху и Универзитету у Луцерну.

Он је председник Удружења за проучавање Пеак нафте и гаса (АСПО) Швајцарске (peakoil.ch) и члан Научног Саветодавног одбора пословног удружења Свисклинтех (swisscleantech.ch).
Даниеле Ганзер је објавио неколико књига, академских радова и новинских чланака на тему енергетске политике, студија мира и савремене историје. Његова књига о тајној НАТО-армији је преведене на 10 језика.

Даниеле Ганзер има ћерку и сина и живи са својом породицом у Швајцарској.

ИЗВОР: anti-censura.com

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.