НЕО: Надолазећа експолозија Балкана

Политика0

Балкан је вековима био „буре барута“. У августу 1914, Балкан и каскада коинциденција ескалирали су до највећег могућег разарајућег рата.

Тај рат је био резултат запетљаних алијанси, Турске и Немачке на првом месту, против Србије и Русије. Историја се понавља, не само историја већ и огромна несрећа, они који су је заборавили сада отварају Пандорину кутију.
Пре неколико недеља Турска, Украјина, Бугарска и Румунија потписале су заједнички војни пакт о „тренингу и мировању“. Нико није приметио. Украјина сада троши на оружје 17 билиона долара отписаног дуга ММФ-а, купујући све што могу, без обзира да ли је оружје ефикасно или не, све док има мита и зараде, купљено оружје затрпава луку у Одеси. Нико ни то не примећује.
Турски „Сиви вукови“ и тартарски терористи воде акције инфилтрације на Криму, док се ИСИС и Ал Каида, не само ћелије већ велике борбене јединице, стационирају широм Украјине што многи виде као надолазећи рат на тим просторима. Ни то нико не примећује.
Нико није приметио да су се ИСИС јединице укључиле у сукобе у Нагорно Карабаху, за интересе Израела, Сауадијске Арабије и Турске.
Онда смо имали Православни Ускрс и запаљене цркве у Њујорку, Аустралији и још неким местима, речено нам је да је то повезано са турском обавештајном службом. Нико то није објавио.
Води се и рат за дестабилизацију Македоније, отворени рат Турске против хришћанства на Балкану. И опет, ту је још један савез о коме нико не пише, а то је савез између Турске и Албаније, савез који укључује и Косово и ИСИС, Ал Нусру и саудијске паре.
Оно што се дешава је да су глобалистички „умови“ у злим намерама веома активни. Збацивање влада је постало учестало, обојене револуције, ширење „слободе“ без обзира каква уништења изазивају, као у Ираку, Авганистану, Либији и Сирији, она што се већ наредне недеље може десити у Египту; без обзира на жртве и пакао – они који то могу то увек и ураде.
Нико се не пита зашто, и нико не може да идентификује ко су „они“ осим што се спомиње Сорош. Али „они“ постоје и њихов је циљ дестабилизација Европе, економским ратом, избеглицама, и екстремним идиотизмом ЕУ бирократског чудовишта. Одавно су захуктани на овом задатку.
Колективна меморија је нешто кратка у данашње време, па да подсетимо читаоце да је избегличка криза која долази ове године на крилима петогодишње економске манипулације која је сломила и Шпанију, Грчку, обе „нулто тло“ за улазак избеглица.
Аутор Др Престон Џејмс има своју хипотезу о томе шта се дешава, можда је отишао предалеко, а можда и није. Испод је план глобалиста да уведу што више имиграната у Европу, производећи Пан Европску фасистичку полицијску државу:
1. Уништити границе, језике и културу.
2. Преоптеретити системе.
3. Увести камуфлиране стране војне плаћенике и окореле криминалце који ће вребати слабе и сиромашне, спроводити огроман криминал у дело, од чега је доста већ и спроведено.
4. Користиће се политичари који ће јавним излагањима подизати очекивања емиграната о њиховим правима, тако да они могу изазивати немире када та очекивања нису испуњена. Они морају имати очекивања да ће све у животу добити бесплатно.
5. Коришћење цивилних немира и побуна као изговор да се изгради велика фашистичка полицијска држава, коју ће држављани Европских земаља и тражити. Они ће тражити да се стане на крај новим узурпаторима и да их се сабије назад на њихово место. Када се то почне спроводити онда ће се емигранти осећати угрожено.
6. Пошто ће ствари ескалирати држављани ће тражити да се заведе ред по сваку цену и у потпуности ће подржавати фашистичко – полицијску државу као што се десило у Америци након 11. септембра.

Од завршетка 2. светског рата, САД су практиковале глобална испипавања, оно што смо видели и доживели као идеолошки рат са комунистичким светом.
Без обзира на све, након пада комунизма у СССР-у морамо се запитати да ли је то добра процена глобалне политике или су се ствари дешавале из неких других разлога, можда економских, или у служби нечег примитивнијег и злијег од „слобода вс комунизам“ реторике .

Клинтонова политика слободне трговине и демилитаризације је била кратког даха, и данас гледајући из шире перспективе можемо да је видимо као анегдоту.

Иако више нема „Црвеног зла“ ни „Осовине зла“ како је то срочио Реган деценијама уназад, трка у супер наоружању, махинације о супротстављеним империјама још трају. Ирански нуклеарни програм који треба контролисати није ни постојао, ИСИС није исламски феномен, 9/11 није дело терориста, Русија и Кина се нису удружиле да би некоме биле претња.
Ово што сада видимо је манипулација догађајима од стране глумаца који уопште нису адекватни за ту улогу, Турска, Саудијска Арабија, Израел, са или без мањих држава Голфског залива.
Њих подржавају такозвани Европски лидери, Меркелица увек, Холанд и Камерон понекад, а кад их се све скупа осмотри тешко да су способни за неку доминацију светом – ако применимо све оно што знамо, шта смо знали или мислили да знамо о природи надмоћи.

Да ли су се правила променила?

Нова „нуклеарка“ је подређен човек, религијски фанатик, мигрантска надања, уплашени Европљанин, стотине милиона младих муслимана који никада неће да се надају животу, каријери, армија јефтина изнад свеке маште.
Да ли је глобалиста социјални научник и математичар теорије хаоса, а мање политичар и генерал?

Написао: Гордон Даф за Ветеранс Тодеј и Њу Еастерн Оутлок Москва)
ИЗВОР: anti-censura.com

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.