Милорад Додик: ДА ЛИ ЈЕ ДОШЛО ВРЕМЕ ДА СЕ СРБИЈА ИЗВИНИ МИЛОШЕВИЋУ

Политика0

Српски народ траба да дође до пуне свести и да полако скида грехе са себе: прво мора одати поштовање и признање Слободану Милошевићу и да му се јавно извини и затражи опроштај тиме што ће га сахранити у Алеји великана на Новом гробљу у Београду.  

                „Слободан Милошевић је био главни преговарач у Дејтону у име Срба и сва заслуга за стварање Републике српске припада њему“, изјавио је председник РС Милорад Додик у емисији Сведок и додао да Радована Караџића није осудио српски народ. Напротив, створио је нову српску легенду и поему. Али Слободана Милошевића, попуштајући под сугестијом западних агресора, српски народ га се одрекао и сатанизовао га, изручио га западним џелатима који нису могли да му докажу кривицу и убили су га у Хагу. Српски народ, не сви, је то убиство прихватио као божју правду и није дозволио да се достојно сахрани у Београду, па је сахрањен у дворишту своје породичне куће у Пожаревцу чак и без присуства своје породице, јер су сви били оптужени и за њима расписане потернице, изузев унука и снаје.  

                 При предаји власти квислиншком ДОСУ Милошевић је пророчки предвидео шта ће се десити Србији. И све се остварило на жалост грађана Србије. Тобожње злочине које је Милошевић починио у Србији нису доказани. Тобожњу пљачку Србије коју је Милошевић починио није доказана. Динкић и Илић или ништа нису нашли на Кипру, или се нешто друго десило, али нису донели ни динар од ,,огромне Милошевићеве пљачке Србије. Све у свему све, се више исксаује истина да је Милошевић био велики родољуб, бранио је Србију од окупације НАТО завојевача, бранио је Косово од окупатора Запада и квислинга Шиптара, али није успео да се избори против деветнаестоглаве аждаје НАТО. Да се не би открила истина и доказала невиност Србије, јер је планирано да се Србија нађе на оптуженичкој клупи у Хагу и да се изопшти из светске заједнице народа како би се опљачкало њено природно и културно богаство, убили су Слободана Милошевића у Хагу. Али ипак су успели да Србију опљачкају до голе коже захваљујући марионетском режиму ДОСА. Сада нас понижавају штапом и шаргарепом ЕУ и ми машемо репом као праве пудлице. Српски народ се полако освешћује из сулуде заблуде и сопствене мржње и презира према самом себи, Срба према Србима. Али све је то недовољно и Србија је и даље болесник од НАТО заразе,али је ипак у реконвалесценцији. Неопходно је да српски народ дође до пуне свести и да види светско подло дело према српском народу. И да полако скида грехе са себе.  

               Прво мора одати поштовање и признање Слободану Милошевићу и да му се јавно извини и затражи опроштај тиме што ће га сахранити у Алеји великана на Новом гробљу у Београду. Чврсто верујемо да ће му, ако не ово покољење, онда неко наредно српско покољење подићи заслужан споменик у Београду и бар једна улица у Србији носиће његово име.  

            Да ли је дошло време да сада то урадимо или да чекамо да прођу векови као што су прошли векови од смрти Стефана Немање а српски народ му до дана данашњег није подигао достојан споменик“, питао је Додик у емисији Сведок.. 

Извор: СЛОБОДА 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.