Континуитет Уништавања Србије И Систем „Тројанац“

Политика0

Све политичке странке у Србији које су на власти, или блиске власти, су створене од стране војне обавештајне службе СФРЈ или Удбе. Све оне раде на уништењу Србије и то је данас више него очигледно. Сложићемо се да је скоро невероватно да нам ово раде политичари који су поникли у српском националном корпусу. Људи који су Срби. Али, да ли су они Срби, или су убачени од стране наших непријатеља, да одиграју те одређене улоге? Патриотске улоге. Да стекну поверење.

Знамо за случај „Тројански коњ“. Он нам је пример како се непријатељ уништава изнутра и како му се у томе још и даје подршка. Управо се то дешава са Србијом. Наш народ у већини подржава те људе. Суштина је остала иста, само се форма изменила.

Ако погледамо биографије људи, који ево скоро три деценије харају политичком сценом Србије, видећемо да су сви и више него сумњиви. То су политичари који су на власти, или властима на било који начин блиски.

Како је могуће да имамо толико политичара, који су напрасно и преко ноћи, прешли из једне у дијаметрално другу идеологију, ако не из разлога да је то била само њихова улога?
Ако пажљиво анализирате српску политичку сцену, уочићете огроман број таквих политичара. Уочићете и читаве странке, које су из једне идеологије, прешле у другу. Ова појава је објашњива само неким психичким обољењем, или већ поменутим планом инфлитрирања у српски национални корпус.

Хитлер је једном рекао да је његово главно оружје „Невероватно“. Нико није веровао шта се заправо спрема у Трећем Рајху, јер су њихови планови били невероватни.

Мислим да није потребно да се они и именују, јер не заслужују нашу пажњу. Наша пажња треба једино да буде усмерена ка њиховом разоткривању. Ако у томе не успемо, и ако будемо и даље спавали и учествовали у њиховим играма, настрадаћемо у сну, баш као и у Троји.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.