КАПЕТАН ДРАГАН: ДОКАЗАЋУ ДА САМ НЕВИН

Ваш глас0

Драган Васиљковић, познатији као Капетан Драган, изјавио је да ће изнети довољно доказа да није био умешан у ратне злочине о којима говори оптужница коју је против њега подигла Хрватска.

«Најзадовољнији сам што се у току досадашњег судског поступка видело да ме сведоци оптужбе не терете онако као је то приказаано у јавности. Сада су на реду моји сведоци», изјавио је Васиљковић за београдске «Вечерње новости».

 

У изјави прослијеђеној посредством његовог адвоката Слађане Чанковић, Васиљковић је додао да је досадашње суђење било коректно и да је задовољан поступком, али му због прегледа обимне документације, проблем представља то што му није дозвољено да користи компјутер у затвору.

Адвокат Чолаковић наводи да је притисак јавности био највећи проблем током суђења и изражава уверење да ће до краја суђења бити јасно какву је улогу имао Васиљковић у догађајима које спомиње оптужница.

Васиљковићев адвокатски тим за сада не помиње колико ће сведока одбране бити, а очекује се да ће на суду бити приказан и видео-материјал.

Одбрана ће са испитивањем сведока почети у априлу или најкасније мају, а тешко је прогнозирати када ће бити изречена пресуда, наводи лист.

ИЗВОР: NEWS-FRONT

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.