Драгослав Пакић: „Доналде, Слобо“ или „Хилари, Соња“!

Ваш глас0

Стицајем објективних околности, Хилари Клинтон, бивша Прва дама Америке, сасвим је оправдано стекла право на наведено звање – бившаПрва дама. Последњим јавним наступима и саопштавањем, у међувремену стечених мудрости о светским збивањима и положају САД у ближој и даљој околини, са разлогом долази до, такође заслуженог звања, које би се могло дефинисати као – бивша дама.

Извор: Intercept

На основу онога што говори и мисли о покојном Слободану Милошевићу и, још увек држећем Доналду Трампу, са пуном моралном одговорношћу би се могло тврдити да би, уместо ње, Хилари, бивше Прве даме, бивше даме и губитника у трци за председника Сједињених Држава, много успешнији први човек Велике Америке могла бити, нико други, до – Соња Бисерко.

Оваква претпоставка се објашњава чињеницом да се у америчком друштву, за разлику од заосталог Балкана, и овакве индивидуе, иако жене, држе за – човека. При томе је сасвим нормално позивати се на модерну социолошку поставку о родној равноправности. Та врста равноправности је потпуно заступљена чак и у примитивним размишљањима једног обичног српског борца за родна права, нарочито у случајевима када се за мушку особу, најчешће мушког рода, а сличних менталних особина какве одликују и красе ове бивше даме, каже: „па он је права пи*да“! Где ћеш већу равноправност?

У трци за место Првог између Соње и Хилари, свако ко се иоле разуме у трчање, морао би улогу фаворита доделити нашој представници јер је она спремна, увек и у сваком тренутку, да о бившем Председнику Србије и Србима изговори такве гадости, које јој, у односу на губитницу Хилари, дају толику предност да јој бивша дама не би била ни до левог поприлично реуматичног колена.

Иако је Хилари у трци са Трампом заузеле изванредно друго место, Трамп је увек тврдио како је ОН први, а ОНА – последња. То би, по правилима суђења у атлетици, и могло бити исправно. Међутим, због Слободана Милошевића, руских хакера, проклетих Руса и суседа који нису увек спремни да наседну на подметачине за свађу какву је некада практиковао Милошевић, а данас, корачајући његовим стопама, то исто раде Трамп и извесни Путин, Трампу је, како мисли тркачица Хилари, као и Милошевићу, место у лудој кући у Хагу, а њој у истој таквој кући, али Белој. Која није у Хагу.

Извор: Курир

Велике присталице политике Хилари Клинтон, цела Приштина и укупна сарајевска Башчаршија, неки београдски кругови и Нато Негрини, привремени губитак њихове предводнице прихватају као пролазну временску непогоду која ће прохујати чим спласне талас блискоисточних миграната и Јувентус победи у неком од финала за куп Европе.

Ако су Срби могли да добију председника за кога тврде да није њихов, зашто и Американци не би могли имати председницу која је наша – мисле у Приштини, Сарајеву, једном београдском трамвају и у Јувентусу. И још су додали: „Рачунајте на нас“!

Италијани су, позивајући се на Фиренцу, ренесансу и Ватикан, тешка срца признали да је правило да се и у финалу мора победити како би се освојило прво место, ипак неприкосновено и да ту не помажу чак ни руски хакери.

У међувремену је један београдски архитекта, члан вечерње академије, позивајући се на руске хакере, открио податак да су пацови и ђубре Сава-мале чували Београд од наруживања, архитектонског, грађевинског, урбанистичког, еколошког социолошког и политичког поринућа и дављења у савским водама, а све у очекивању расписивања међународног конкурса за најуспешније архитектонско решење овог дела српске престонице на коме би он победио. И још је додао: „Рачунајте на мене!“

Неутрални аналитичари, наклоњени тренутно непостојећем председнику владе као и добростојећем председнику државе, усхићено узвикују како је архитекта саопштио једино могућу истину: Каква жута патка! – Сава-малу су бранили, штитили и данас штите и бране пацови и ђубре! И још су додали: „Живели руски хакери!“

 ИЗВОР: СТАЊЕ СТВАРИ  

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.