Докле ће Јелена Милић и њој слични нацисти имати простор у јавном животу Србије?

Политика0

После гостовања на РТС-у, сервису назадне Србије, у емисији „Да можда не“ интернетом се раширио видео у ком Мирослав Лазански, човек са прегршт знања, расправља са Јеленом Милић о балистичким ракетама.

Јелена Милић је показала велико незнање и није пропустила прилику да у свом нацистичком маниру извређа Русе. Она је бранила Хрвате, наше вековне „пријатеље и браћу“, а притом се смејала Лазанском као да је неки дилетант.

Соња Бисерко, Соња Лихт, Наташа Кандић, Јелена Милић све су то петоколонаши који раде на потпуном растурању Срба и Србије. Константним пљувањем по свему што садржи префикс српски покушавају да промене свест Срба, и да их убеди да су дивљаци, кољачи, стока, убице… Ови нацисти константно замењују тезе и нападају Србе који су национално освешћени, који знају ко су, шта су и ко су им непријатељи. Он нападају свакога ко се бори за добробит српског народа и означавају га као нацисту. Ако им нешто замериш одмах ћеш бити проглашен за злотвора и ратнохушкача.

Свакодневно се неки од ових србомрзаца јави да нам објасни да је све оно што смо погрешно. Да је погрешна наша вера, наша историја, наши дедови, обичаји и наша љубав према Русији. Покушавају да нас убеде да треба да љубимо скуте наших џелата, да треба да пузимо пред окупаторима и да требамо да будемо поносни због тога.

У већ поменутој емисији Јелена Милић је показала колико је плиткоумна. Она је причала о теми о којој нема никаквог појма, а по њу горе је било то што је насупрот ње стајао Мирослав Лазански. Она је покушала да убеди јавност како су Руси, тачније Рогозин, за ракете које набавља Хрватска увели термин балистичких ракета. Покушала је да „објасни“ народу да то нису балистичке ракете и да нам од њих не прети никаква опасност. Наравно она није знала да објасни зашто то нису балистичке ракете (није ни могла јер јесу), а као аргументацију у одбрану своје тврдње навела је речи „будућег министра одбране Хрватске“. Тај човек није именован за министра али изгледа да она зна да ће бити, како и да не зна, сви они раде на истом задатку.

Изгледа да су странци почели да нас сматрају за тоталне идиоте. Некада су као своје агитаторе користили озбиљне људе, образоване и паметне, а данас за то користе свакакве будале. Све ово је доказ да смо окупирани и да ћемо још дуго времена то бити, до свог нестанка ако се не тргнемо.

Питање је докле ће овај народ да трпи ова понижавања? Докле ћемо да се правимо луди док нам се спрема кланица? Докле ћемо да трпимо омаловажавање наше историје, културе, вере од људи који нити имају знања, нити имају образовања, нити морала већ се све своди на агресивну реторику у којој се сви родољуби означавају за одстрел? Када ћеш се уразумити народе? Када ћеш рећи доста? Када ће овакви људи, ако се могу људима назвати, заменити гостовања у телевизијским емисијама затвором?

ИЗВОР: kmnovine.com , србин.инфо

Фото: МЦ

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.