Доказ стиже из Русије: СВЕЖЕ ВАКЦИНИСАНА ДЕЦА су потенцијални извор ЗАРАЗА и епидемија. ОБАВЕЗАН КАРАНТИН ЗА СВЕ вакцинисане !!!

Друштво0

Доказ стиже из Русије: СВЕЖЕ ВАКЦИНИСАНА ДЕЦА су потенцијални извор ЗАРАЗА и епидемија. ОБАВЕЗАН КАРАНТИН ЗА СВЕ вакцинисане !!!

ПОСЛЕДИЦЕ ВАКЦИНАЦИЈЕ

По мишљењу руске Федералне службе надзора вакцинисана деца су опасна за окружење?

dokument-vakcine[one_third]

Федерална служба надзора 2009. године је издала писмени извештај у вези полио вакцине (№ 17-17 / 1101 „О реализацији СП 3.1.1.2343-08“ Превенција дечје парализе у поствакционалном периоду „од 07.12.2009.). Према том интерном документу вртићи не треба да дозволе боравак у вртићима деци која нису вакцинисана против дечје парализе, јер је потребно да се изолују од деце која су примила прву и другу дозу полио вакцине у периоду од 60 дана.

Занимљив детаљ. У Руској Федерацији одобрена је за кориснике орална полио вакцина, инструкцијом коју је 31.10.2001. утврдио главни државни санитарни лекар Русије Онишченко. Тамо је написано да „крајње ретко вакцинисани као и особе које су у контакт са вакцинисаним, су носиоци вакцинске болести која се јавља не чешће од 1 у 3 милиона деце која су вакцинисана. Да би се ограничила циркулација вируса из вакцине међу осталим особама који су у окружењу вакцинисаног детета, родитељи морају да се придржавају строгих правила личне хигијене детета после вакцинације (засебни лежај, посуђе, одвојена од друге деце постељина, одећа итд).“

На тај начин, Федерална служба надзора која је одобрила употребу вакцине као довољно безбедне, од прошле године је увела правила по којима су вакцинисана деца препозната као опасност по друге, али из неког разлога, само у вртићима. Ова деца ће бити и у контакту са својим родитељима и окружењем – код куће, у јавном превозу, базенима, игралиштима …

federalna-sluzba-nadzora
Ако су подаци Федералне службе надзора о опасностима вакцинисане деце по окружење тачни, може се поставити питање: Како одвојити и заштити здраве људе од „заражене“ деце у време вакцинације против дечје парализе?

Извор: antivakcina.org

УПОЗОРЕЊЕ ИЗДАТО ОД СТРАНЕ РФЗО

Погледајте и упутства српске администрације 

vero-celije-vakcina

Део упутства нове двовалентне вакцине која се уводи од априла 2016 у Србији

vakcina-april-2016

Део упутства живе Опверо тровалентне полио вакцине

trovalentne-vakcine

Део упутства вакцине Вариликс

varilliks

ИЗВОР: anti-censura.com

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.