ДОЋИ ЋЕ И ПО ВАШУ ДЕЦУ – МОНСТРУМИ НАПАДАЈУ

Политика0

„По плодовима ћете их познати“
(Свето Писмо)

Пре 14 година, Малиша Јевтовић је у Звездарској шуми, пред својом девојком Аном Филиповић, која му је чувала стражу, силовао и тукао њену трогодишњу ћеркицу Катарину Јанковић. Несрећна девојчица је од задобијених повреда преминула у болници. Како наводе обдукциони налази – дете је секусално злостављано дуже време, а преминула је јер су јој се од последица силовања буквално распали унутрашњи органи.
Монструм је осуђен на 40 година затвора. Након 15 година у затвору, Јевтовић се жалио на „нељудски“ третман према њему у затвору, жалио се Европском суду за људска права и сада је Србија у обавези да му плати обештећење на основу нематеријалне штете која му је нанета. Видите ли апсурд?

Највећи је проблем што педофили и силоватељи уопште, скоро увек понове своје дело. Држава Србија је донела закон који ће их до краја живота држати даље од деце.

Међутим, неке невладине организације су тражиле да се максимална казна за оне који силују бебе и децу и убијају их не доноси. Пазите сада – ЗБОГ „људских“ ПРАВА МОНСТРУМА КОЈИ СИЛУЈУ БЕБЕ И ДЕЦУ И УБИЈАЈУ ИХ! Да ли су они уопште људи и чије права су овде угрожена, питам ја вас?! Да ли се можда по старој изреци „Сличан сличном радује“, те „Рука руку мије“, па једни другима, монструми чувају леђа? По плодовима ћете их препознати.

Били смо зачуђени петицијом глумаца и познатих личности које су подржале колегу коју је напаствивао малолетника, они се ни после пресуде нису оградили од њега. Постоји и један судија који пушта на слободу Рома који има секс са девојчицом од 13 година правдајући гнусни чин „њиховом културом и традицијом“. То је исти онај судија који јавно напада закон о доживотној затворској казни за убице деце. Нико од јавних личности није реаговао нити осудио поступак судије Мајића, ни друге судије, ни адвокати као ни организације за заштиту људских права нису реаговале.

У народу почиње да се припрема терен где ће се образовати матрица да предофилија није злочин, већ сексуално опредељење. Што је већ установљено у неким државама на свету, а систем је на толико нивоа погрешан да нећу трошим речи објашњавајући да деца нису ни психички, ни емотивно ни полно зрела да ступају у сексуалне односе, посебно не са одраслим лицима, те да је сваки сексуални однос са дететом ПЕДОФИЛИЈА.

Зато немојте да вас чуди што Сорошеви плећени монструми траже слободу за моснтруме који силују и убијају бебе и децу, што им пружају заштиту у тзв. судовима за људска права и што се злостављач представља као жртва друштва, а права жртва извргава руглу. Дошли смо до тренутка у цивилизацији када деца постају „власништво“ државе. Када се деца отимају од родитеља јер немају новца да их хране, онда држава даје новац неком другом (хранитељима) да брину о тој деци или их продаје и шаље у иностранство, тој деци се губи сваки траг и више се не може пратити шта се са њима дешава и чему су све изложени. Све су то апсурди који имају за циљ уништавање наше деце, уништавања породице и будућности уопште.

Питање је само да ли ћете ви као родитељи живети у илузији да се све неком другом дешава, да ли ћете се удружити и учинити нешто пре него што зло закуца на ваша врата?

Аутор: Јелена Марковић

Извор: Српска Ствар Инфо 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.