Драган Милосављевић: Да ли ће Србија завршити као трећа Југославија?

Политика0

Злослутно гласи васкршња “порука” са Менхетна. Тамо је само пар сати по обележавању Васкрса као шибица планула српска православна црква. Није светињу спасло ни интревенција 180 ватрогасаца” јер, дрвена конструкција из 19 века, како извештавају медији, није одолела муњевитом ширењу пламена”. Поред ње су случајно гореле на Васкрс још три православне светиње у свету. Ако нису одолеле близнакиње плановима и подметнутој експлозији како ће тек сићушни белег православља у негостољубивој бетонској џунгли мегалополиса, срца глобалистичког октопода лихварских корпорација. Које су спремне да униште и свет по цену одржања своје пљашкашке хегемоније. Као да је према првим дискретно израженим сумњама “пожар подметнут” у овај симбол опстанка православља Срба на тлу ненеклоњене нам САД. Која је сличну ломачу запалила и под другом Југославијом, почетком деведесетих. Чиста симболика.

Ово, нека Бог опрости, личи као да је на сличну судбину упућена и трећа Југославија за коју се и не слутећи подметнуту замку на изборима опеределила медијски лоботомирана и политички од порамеричког премијера Србија. Прецизније њен мањи део ако урачунамо изборно штеловање гласова. И зато су натезања око коначних избрних резутатата и спомињање могуће мајданизације, ако не буде по нечијој вољи као рекло би се и “ицнидент“ на Менхетну, грубо упозорење и претња да се држимо сценараија усвојеног у НАТО још у 20. веку. У коме нам је додељена улога неме и беспомоћне жртве. Показне вежбе за све преостале мале и непослушне у “Новом светском поретку “.

Нешто слично већ смо доживели и са својеврсном поруком паљевине српских светиња на Хиландару. За сва зла деведесетих је окривљен Милошевић. Или, како он рече у својој опроштајној поруци пред испоруку у Хаг, нападају преко мена као лажне мете “цео српски народ.” Само онај ко данас после још једних теледиригованих и медијски дихтованих избора у шта је опет умешан “арбитражни“ двојац англомаеричких амбасада затвара очи пред оним што је кристално јасно. Дакако је изборна фарса око судбине преосталог купуса од српске државе ближи крају и све се очигледнији прави смисао “сигурног” продужења мандата СНС.

Косово је под њим и Томом више у улози “неутралног” посматрача већ предато Албанцима, све у име обећане а фантомске ЗСО, од које ни трага ни гласа. Али ипак није формално признато, (смета устав) како је иначе очекивано пожуривано и назад ултимативно захтевано у Бриселу и Вашингтону. Али тај процес, као цена о(п)станка на европском путу сада ће имати лагодни рок од четири нове године. Дакле толико је обезбеђено за потпуну ампутацију бивше покрајине бивишим заговорнцима Велике Србије. Обезбеђена су, некада љутим четницима наводним националистима укупно два мандата да “промењене свести” такорећи несвесни оног што чине над државом Србијом обаве операцију која подразумева и потпуну лоботомију нације. А све да предстојећи губици, почеци прања и Санџака као аутономијуе и Војводине као обећане републике (од Маје) мање боле.

О томе сведоче отворене сепаратистичке поруке наоко мање експонираних и важних учесника изборне литије из које 12 сати пре изборне ћутње допирало упозорења надгледника и фактора јавног мњења (супруга Соње Лихт) посебно онима који радо слушају спот Београдског синдиката „Систем вас лаже“. “Узалуд је гласати против” поручују на електронским медијима. Зато је пола Сбије остало код куће на дан избора. И то је нека порука Фактору. Да неће гласати ни за, ако не вреди против. Мада режиму и то одговара ако може да изведе целу своју партијску војску. И још “ пребројава гласове “ или понавља изборе по свом нахођењу, као вид коначног штеловања резултата.

Иначе, нисмо чули чак ни у изразито недемократској кампањи за председника у САД између Хилари и Трампа да ће неко отцепити Калифорнију или Њујорк ако не буде по његовом. Али ће, ако се Срби не “уразуме “ како припрети бивши боксер из Рашке министар без портфеља области коју сада искључиво зову Санџак (а следеће у новом парламенту са Зукорлићем), он ће лично позвати плаве шлемове ОУН да интревенишу. “У рату у Санџаку који је на прагу” , а зашто не и фундаменталисте. Да пресуђују фаундментална питања даљег опстанка државе Србије. Баш како се збило приликом “ослобађања “ Косова од Срба и уставног поретка Србије.

Дакле, у овом продуженом мандату напредњака сувереност ће још више бити под притиском мањинског питања које је наметнуто Србији као услов опстанка још Берлинским Конгресом и упућује је без слободног избора на стварања нових и нових Југославија све док не буде сведена на ниво и величину пашалука. И зато Србија и монархиста и комуниста и глобалиста није никада довољно услужна пред захтевима својих гробара.

И то је разлог зашто је бојажљиви Вучић решио да у Војвдини има осигураног партнера у Пастору у управљању покрајином. А газиће по јајима да не узнемири „хрватску мањинску заједницу “ преко које Загреб намерава да настави да ојачава своју већ започету кампању уцена не би ли на измишљеном путу Србије у ЕУ одвалио уценом око концензуса што више од Војвдине. Управо зато је Вучић и добио изборе у покрајини наглим приливом гласова оних који су коначно схватли да је погача ако не нож не у рукама Пајтића већ његовог опонента само на папиру ДС од које је још 2012. наследио комплетан програм и северне и јужне покрајине..

И зато ће Србија без обзира колико далеко отишла у попуштању и наводно “одмакла на путу без алтернативе” уствари вечно бити на почетку. Ова власт, као и све постоктобарске, то добро зна и укалкулисала је у цену свог опстанка када је преломила промену свести и политике пре четири године. И све то крије од народа. “Треба се борити против уверења примитивне и заостале већине у Србији и јасно оградити од свих злочина и лажних хероја Милошевићеве ере”. То каже Вук Драшковић из победничке коалиције чакулајући са колегама на балканској ЦНН звној Н1 пошто је ваљда предвиђена да замени РТС кад сви послови наручени „скривеном“ власнику Петреусу буду обављени.

Рекло би се да регионални зечеви лављих апетита итекако знају како ће и када опалити она пушка из трећег чина. Уосталом знамо судбину куглица убачених у балкански рулет. Осим оне у виду “човека који Вас гледа у очи” који је је мудро напустио даске пре краја представе.

Извођачи докрајчења Србије само су привремено заштићени ловостајом само док су спремни на нове уступке и то плаћају ресурсима територијом и нашим новцем, будућношћу наше деце. Дакле мегафона аутономаштва и “регионализације“ од Чеде, Тадића до Угљанина, Зукорлића биће важни актери у кулисама новог парламента тог српског глобалистичког Потемкиновог села наводно “ унапређене” Србије. Отворени су им за потребе порука неизбежности Србије као треће Југославије (конфедерације) сви државни медији. Они у ту сврху доводе никада потрошене брозове кадрове на најгледаније ударне емисије (ОКО) да разгоревају брозистички сентимент о лепим временима титотизма код наивног народа.

Биће поново како оно рече демократски старац Фочо око отцепљења Косова да ће и одлазак Рашке и Војводине у руке сепаратиста алавих суседа само “демократско питање”. Још мало док се промени Устав. Више се нећемо одупирати да докажемо супротно. Нити имамо сучим ни зашто овако унеређени. Данас аналитчари отворено оперишу са појмом “окупирана Србија” као свршен чин (довека) а напредног премијера, који ће наводно окренути брод ка спасоносној Русији чим узмогне протурају као најмање зло у датим оконостима. Да ли ?

Драган Милосављевић

ИЗВОР: vidovdan.org

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.