ЦРНА ГОРА ЈЕ НА ИВИЦИ ГРАЂАНСКОГ РАТА: Ако Мило на силу проба да заложи бадњак на Цетињу креће хаос (ВИДЕО)

3 јануара, 2020 Политика0

Велимир Ераковић, новинар и публициста из Црне Горе, који се због терора режима Мила Ђукановића налази у егзилу у Србији упозорио је да би на Бадњи дан у Црној Гори могао да избије грађански рат уколико Ђукановић и његови функционери пробају на силу да наложе бадњаке испред Цетињског манастира како је најављено.

Ераковић је више пута брутално претучен и нанете су му тешке телесне повреде од стране Милове полиције, против њега су покренуте бројне кривичне пријаве и донето неколико правоснажних пресуда, а води се и поступак за насилно рушење уставног поретка због чега је био принуђен да се склони у Србију.

Он у емисији “Тема” анализира ситуацију у Црној Гори, говори о односима Александра Вучића и Мила Ђукановића, тврди да Станко Суботић – Жабац командује власти у Подгорици и Београду.

– Мило Ђукановић је жизофрен, он је сто посто на кокаину и не зна какво зло чини – тврди Ераковић.

Aутор и водитељ емисије Игор Маринковић и гост Велимир Ераковић (Фото: ХелмКаст)

Eраковић тврди да иза напада на СПЦ у Црној Гори стоји Ватикан који жели да поунијати Црну Гору и докопа се реликвија попут руке Јована Крститеља. Ераковић верује да су поруке Ватикана где критикује закон који је Милов режим донео само представа и да Мило има подршку румског папе.

Mило Ђукановић (Фото: Јутјуб/Pixabay.com)

Најновију колумну Велимира Ераковића прочитајте ОВДЕ.

Правда

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.