Билдерберг група и ЕУ уводе „интернет личне карте“ и „друштвену вредност људи“!

Друштво0

Дрезден – Билдерберг група свој овогодишњи скуп је одржала у немачком граду Дрездену, а скуп је трајао од 09. до 12. јуна.
Инфоворс, сајт који води утицајни амерички аналитичар Алекс Џонс, редовно прати скупове Билдерберг групе, а ове године су њихови новинари и ухапшени од стране немачке полиције.
Сајт Инфоворс пише да је једна од главних ствари коју ће „светски моћници“ разрађивати на овогодишњем скупу увођење својеврсних онлајн личних карата, тачније, увођење интернет идентификационог броја, тако да нико неће моћи бити анониман на Интернету.
На овом америчком сајту се наводи и факт да Европска Унија већ има разрађен пројекат идентификационих интернет докумената. Реч је о пројекту Европске Комисије.
Овај систем ће омогућити још већу контролу људи и наметање ропске свести целом човечанству. Без интернет ИД броја, људи неће моћи користити владине интернет сервисе, али извесно је ни популарне интернет мреже као што је Фејсбук, Твитер, Гугл, итд.
Како пише Инфоворс, у току је и прављење глобалне базе свих људи који ће бити рангирани према свом деловању на друштвеним мрежама, па се тако ствара својеврсна база „друштвене вредности“ сваке особе на планети.
За коефицијент „друштвене вредности“ особе ће се узимати у обзир и куповна моћ, као и политичка гледишта појединца. Иза пројекта стоји кинески гигант Алибаба и једна кинеска банка.
Поред тога, чланови Билдерберга ће разматрати могућност увођења глобалног пореског система који би био интегрисан путем Уједињених Нација, наводи Инфоворс.
Скуп се ове године одржава у хотелу „Тасцхенбергпалаис Кемпински“ у Дрездену.

ИЗВОР: Правда/vaseljenska.com

Фото: Новости

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.