Америку под старатељство

Ваш глас0

Ако је тачно да је Америка срушила Дилму Русеф, што не би било изненађење, је добар знак да се покрене расправа у УН-у или на Савјету безбједности о нормалности или психичком здрављу Бијеле куће и Пентагона. Ако ништа друго, да им се скрене пажња (ако се има коме) да иду путем без повратка а да за собом воде свијет. Да ли су свјесни да земаљску куглу воде ка атомској црној рупи. Морају добро и озбиљно да се упозоре, јер смо свједоци да све кризе на земљиној лопти иницирају и изазивају оне горе поменуте зле куће.

Узимимо први децениј овог вијека па погледајмо шта су урадиле Сједињене државе. НИШТА. И резултат је катастрофалан. Све срушено и уништено, расељено. Управо то је најгори чинилац, имиграција гладног, голог, пониженог и пострадалог углавном арапског народа. Чиме је тај народ то заслужио? Циљ је јасан. Да се заспосједну главна изворишта нафте и гаса у расељеним земљама Сирији, Ливији, Ираку итд.

Но свијет је имају велику срећу што се уздигла једна Кина до велесиле која никада није ратовала и напала неку другу државу. Зар не види Америка да је све мање наде за уништење једног дана Кине. Америка нема такву силу да спута Кину у својим границама и да је уништи.

А Велика Русија!

Она је број један и гарант број један- питање свих питања. Она се издигла из пепела и обновила да спаси човјечанство. Ако Американци то не виде нико им није крив. Не дај Боже, да им Русија отвори очи. И она никада није напала друге државе из колонијалних разлога.

Узалуд Америка стеже обруч око Русије. Раде то доста отворено и покварено, а богами и невјешто. Познато је ако се престегну обручи на винским чабровима да долази до пуцања обруча. Они који стежу страдају први. Од пуцања обруча око Русије прво ће страдати Америка. Живи били па видјели. Ипак не дај Боже, да до тога дође. Вара се Америка да ће страдати само Руминија, Бугарска, Пољска, Турска и Западна Европа а да она прође без последица. Не би било фер и коректно.

Зато, сам Бог је уздигао Русију на челу са ПУТИНОМ. Пророк Достојевски рече прекјуче како ће Православна Русија спасити свијет тако што ће засијати над народима. Достојевском се мора вјеровати.

Зато некакво отрежњење за Америку мора да се изнађе. Било то двије-три атомске пилуле на неки аветни ракетни штит ии шака озбиљних рјечи које ће примити к знању њен оштећени мозак. Америко, покажу ту своју мирољубиву изузетност а не ратничку.

За сада, њена изузетност се огледала и огледа у рушењу и колонизовању држава и уништењу народа који имају богатство а немају атомску бомбу.

Једини лијек за отрежњење и враћање Америке у своје границе може једино да им препише Владимир Владимирович Путин. Он је доктор од свих Болести.

На крају, не дај Боже, да ја желим пропаст Америке. Али неискрен бих био кад не пожелим да на Бијелу кућу и Пентагон падне онолико тона бомби колико су они бацили на јадне Србију и Црну гору. Не замјерите на овим ријечима јер мо смо народ који навјише од свега цијени СЛОБОДУ.

Убијеђен сам да ће на крају вратити и завладати демократски и слободарски дух Америком и свијетом са којима се они поносе.

Господине Обама, вјерујте да је Америка постала симбол мржње у свијету.

Пише: Слободан Милић
ИЗВОР: in4s.net

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.