150 година руске историје у 80.0000 фотографија

Друштво0

Јединствени уметнички пројекат са 80.000 историјских фотографија под називом „Историја Русије у фотографијама“ је објављен на интернету, обезбеђујући дуго очекивану прилику да уроните у историју земље – од династије Романових и совјетске империје до данас.

Руски топ
„Историја Русије у фотографијама“ је пројекат црно-белих и колор фотографија, који обухвата све стилове, теме и области живота – од скромних породичних портрета до совјетских пионира који марширају кроз Црвени трг током грандиозне параде 1936. године.
Руска фотографија

„Историја Русије у фотографијама“ је подељена у категоријe. Изаберите тему коју желите, и будите спремни да гледате космонауте, мачке, гробља, сахране, моду, спорт, политичаре, глумце, песнике, аутомобиле, бицикле, куће и много тога другог. Такође, можете видети прелепе фотографије невероватне руске зиме.

Историја русије

Љубитељи фотографија који претражују сајт могу остављати коментаре за сваку фотографију или чак пренети фотографије из својих архива.

Александр Кибовски, шеф московског Одељења за културу, рекао је да фотографије представљају јединствен начин да се „поправи вечност“.

Историја Русије

„Гледајући фотографије, видимо реалност онако како су је видели наши преци. Постоји много фотографског материјала који се чува у фондовима и архивској збирки, али збирка од готово 80.000 фотографија је огромна количина материјала „

Русија историја

ИЗВОР: РТ/vostok.rs

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.