USLOVI I PRAVILA KORIŠĆENjA

USLOVI ZA KORIŠĆENjE SAJTA

Korišćenjem bilo kog dela sajta smatra se da su korisnici upoznati sa uslovima korišćenja, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja sajta (OurFreedom.co i NasaSloboda.rs) isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

VLASNIŠTVO MATERIJALA

Informacije dostupne na ovom sajtu, svi dokumenti, fajlovi, tekstovi, slike, grafike, obrasci i opšti izgled ovog sajta je u vlasništvu (OurFreedom.co i NasaSloboda.rs) i zaštićen je autorskim pravima ((OurFreedom.co i NasaSloboda.rs) zadržava sva prava). Materijali se ne mogu, u celini ili delimično, da se reprodukuju, distribuiraju, menjaju ili prenose na druge sajtove bez prethodne pismene saglasnosti (OurFreedom.co i NasaSloboda.rs)

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta (OurFreedom.co i NasaSloboda.rs) bez dozvole vlasnika autorskih prava ((OurFreedom.co i NasaSloboda.rs), partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ni jedan deo (OurFreedom.co i NasaSloboda.rs) sajta se ne sme koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

INFORMACIJE O ZAŠTITNOM ZNAKU

UNIVERZALNI SIMBOL „SLOBODA“ je registrovan zaštitni znak, registrovan u SRBIJI i drugim zemljama. Sva imena proizvoda, logotipi i simboli koji su navedeni ili se koriste na ovom sajtu su, osim ako nije drugačije naznačeno, žigovi ili registrovani zaštitni znakovi od (OurFreedom.co i NasaSloboda.rs), njegova zavisna preduzeća, davaoci licenci ili partneri, zadržavaju sva prava. Svi ostali nazivi proizvoda i firmi koji se pominju na sajtu (OurFreedom.co i NasaSloboda.rs) mogu biti zaštitni znakovi njihovih vlasnika. Svako neovlašćeno korišćenje žigova prikazanih na ovom sajtu je strogo zabranjeno.

SPOLjNI SARADNICI

(OurFreedom.co i NasaSloboda.rs) štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri. (OurFreedom.co i NasaSloboda.rs) se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja sajta, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

(OurFreedom.co i NasaSloboda.rs) može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke (OurFreedom.co i NasaSloboda.rs) koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga posećuju, te na taj način poboljšava portal i njegov sadržaj dodatno usmerava i prilagođava korisnicima koja ga posećuju. Na osnovu tih podataka (OurFreedom.co i NasaSloboda.rs) saznaje koji su sadržaji najpopularniji i među kojim posetiocima.

(OurFreedom.co i NasaSloboda.rs) se obavezuje da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati.

(OurFreedom.co i NasaSloboda.rs) se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila (OurFreedom.co i NasaSloboda.rs) sajta ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

 

© 2015 (OurFreedom.co i NasaSloboda.rs). Sva prava zadržana.