Studenti beogradskog FPN uspostavljaju veze sa tzv “republikom Kosova“

Gotovo neprimetno podvukla se vest o sastanku studenata beogradsko Fakulteta političkih nauka sa činovnicima i zvaničnicima takozvane „republike Kosovo“.

Studenti u svom izdajničkom poduhvatu protiv kršenja Ustava Republike Srbije a na sastanku sa izdajnicima, direktorom ove Kancelarije Ivanom Tomićem i njegovim saradnicima koji aktivno učestvuje na stvaranju šiptarske države na teritoriji KiM.

Naime, prema saopštenju ove „Kancelarije za zajednice“ u sistemu šiptarskih separatista, srpske studente je zanimalo „kakva je saradnja sa ostalim institucijama, ima li jedinstva u Srpskoj listi, šta su „predstavnici“ Srba uradili za svoj narod koji živi na KiM“ i najavljeno je da će posetiti i druge „institucije“ takozvane „republike Kosovo“, zvanično, zanimajući se za njihovo fukcionisanje!

Bez obzira što ti činovnici nose srpska imena i prezimena, sav njihov trud je usmeren ka izgradnji šiptarske para-države na tlu Kosova i Metohije. Tim je i gore da se takvi ljudi zovu srpskim imenima.

Gotovo je neverovatno da se studenti Fakulteta koji obrazuje kadrove za bavljenje politikom, jednom od najvažnijih grana delatnosti svake države, sreli sa ljudima koji rade protiv njihove države, suprotno Ustavu Republike Srbije i Krivičnom zakonu koji izričito zabranjuje saradnju sa onima koji rade protiv državnog poretka i bezbednosti njenog naroda. Upravo to su učinili i ovi studenti dajući legitimitet neprijatelju srpske države, veleizdajniku i saradniku šiptarskih zločinaca.

Na sajtu ove „Kancelarije“ se više nego jasno može videti da je to samo kvazi-institucije takozvane „republike Kosovo“ a u službi šiptarskih separatista i zločinaca.

Dodatna komponenta koji ovaj susret čini mrskim jeste to što se on dogodio svega dva dana pre obeležavanja martovskog Pogroma u kome je stradalo više hiljada i bilo ubijeno 19, uglavnom Srba.

Svoju sklonost prema izdajničkim aktivnostima, poltronstvu i bezumlju usmerenom ka rušenju države Srbije, ovi studneti su pokazali i prilikom dolaska prestavnika zločinačke NATO alijanse u Srbiju, Jana Stoltenberga koga su pozdravili gromoglasnim aplauzom, ustajući sa stolica.

  POGLEDAJTE VIDEO:  ?

Svim ovim studentima i budućim kadrovima, posle svega, moralo bi zakonom biti zabranjeno dalje bavljenje politikom a njihove aktivnosti ispitane i sankcionisane u skladu sa važećim Krivičnim zakonom Republike Srbije.

Izvor: KM Novine