Mila Alečković: Srpska vlast nas gura u američku guzicu zvanu Brisel (VIDEO)

Srpkinja koja iz dana u dan osvaja simpatije sve većeg broja građana Srbije, istaknuti rodoljub, rusofil i borac protiv globalizma Prof. Dr Mila Alečković uputila je video poruku svim Srbima kako u zemlji tako i u rasejanju i bez dlake na jeziku ukazala u kakvom je stanju srpska država i šta treba da činimo.

„Srpski narode, dragi prijatelji, braćo, sestre i svi antiglobalisti gde god da ste i koje god vere i nacije da ste, svi koji volite Srbiju i želite da živite u Srbiji sa Srbima na tradicionalan način treba da znate da je naš narod podeljen na razne strane i da smo svi sukobljeni na veštački način. U Srbiji koja je porobljena, opljačkana, koja ne zna gde su joj granice, koja želi da uđe u NATO, kojoj se Vojvodina odvaja, vlast ne prati događaje čak ni u samoj Evropi. Oni hrle tamo gde više nema gde da se ide. EU se raspada, a oni žele da uđu u nešto što se raspada. Naša otadžbina je potpuno devastirana. Srbi jedva preživljavaju, granice nemamo, Kosovo i Metohija su odvojeni, Vojvodina se sprema da bude odvojena. Istovremeno, izvršitelji haraju Srbijom i pljačkaju ono malo naroda i ono malo ušteđevine koje ljudi imaju da bi preživeli“, istakla je Mila Alečković i dodala:

„Vlasti u Srbiji ne znaju šta se dešava u Evropi i zato nas guraju u Brisel odnosno u američku guzicu. Budimo oni koji govore otvoreno i bez straha, bez lažne tolerancije, bez bontona. Ne treba nam više bonton. Treba nam istina, okrutna istina i govor koji nju oslikava. Mi koji smo živeli u EU znamo da se svet menja i da danas u Francuskoj koja vodi Evropu pobeđuju naše snage. Biće još dugog puta, biće još trnovito, ali pobediće Nova Evropa naroda i slobode koja je na pomolu i koju će da vodi Rusija. Svi vi koji ne želite da živite u porobljenoj i opljačkanoj Srbiji, u lažnom Briselu, u Hitlerovoj Evropi knacelarke Merkel znajte da je ruski predsednik Vladimir Putin dao novac Francuskom Nacionalnom Frontu. Vi se pridružite nama u novoj narodnoj oslobodilačkoj borbi srpskog naroda koja će biti uokvirena u naziv „Srpski Pobednički Antiglobalistički Savez – SPAS“ koji će uskoro biti obnarodovan. Živela slobodna Evropa naroda i slobode, živela naša bratska Rusija i živela Srbija“ završne su reči u video poruci doktorke Alečković koja predstavlja najsvetliju tačku u ovoj sumornoj srpskoj svakoednevici.

Dajte joj podršku i pomozite u borbi protiv okupatora koji pokušava da se prevarom i dalje zadrži u našoj namučenoj otadžbini.

Kaznimo izdajnike, podržimo uglednu profesorku i doktorku Milu Alečković.

IZVOR: in4s.net