Srbijo probudi se, decu ti ubijaju i porodicu uništavaju

  SNO Srbi na okup LOGO plaviPogubne reforme prosvete, koje su počele dolaskom DOS-a na vlast, a koje se ogledaju kroz izbacivanje tradicionalnih vrednosti i nametanju tekovina palog Zapada, dostigle su vrhunac. Otvorenim i drskim pokušajem uvođenja seksualnog razvrata i homoseksualizma u naše škole, preko spornih “Obrazovnih paketa“ za sprečavanje seksualnog nasilja, evrounijatska vlast pokazuje sa kakvim prezirom gledaju na mišljenje većinskog normalnog naroda. Još jednom se potvrdilo da je krajni cilj ovih sramnih reformi, promena svesti naroda preko dece i uništenje tradicionalne porodice.

Opravdana osuda šire javnosti, doprinela je trenutnom povlačenju navedenog “Obrazovnog paketa“, čime je dobijena prva bitka, ali ta pobeda neće ništa značiti ako se borba protiv antiporodičnog projekta još odlučnije ne nastavi. Kriminalna sprega evrounijatske vlasti, soroševih NVO i gej-lobija, neće stati dok nam ne otruju decu gadostima i ne unište porodice, što zahteva od časnih i poštenih građana odlučnu i sabornu borbu sa jasnim ciljevima. Sa verbalne osude, treba preći na proteste i zahtevati smenu ministra prosvete i svih onih koji su dopustili da nam gej-lobi vaspitava našu decu. Ne treba nezadovoljstvo prvenstveno usmeriti na razne plaćeničke, sorošovske, homoseksualne organizacije, one ne bi ništa mogli da urade da iza celog projekta ne stoji evrounijatska vlast. Pritisak pre svega treba usmeriti prema evrounijatskoj vlasti i primorati ih na smenu odgovornih, izbacivanje globalističkih NVO iz državnih institucija i redefinisanje reformi u  smislu jačanja tradicionalne porodice kao osnove normalne i stabilne države.

Da bi ova borba bila efikasna i uspešna, neophodno je stvoriti jedinstvo svih organizacija, istaknutih pojedinaca i pre svega roditelja kojima je stalo do svoje dece i svojih porodica. Zbog toga, dajemo punu podršku organizatorima najavljenog protesta “Sveroditeljski sastanak“, koji treba da preraste u sveroditeljski pokret, kako bismo mogli da se uspešno nosimo sa izazovima koje nam nameće dolazeće vreme. Na navedenom protestu, ne sme se dozvoliti zloupotreba od strane političara i stranaka, dosta su oni govorili, vreme je da progovore roditelji.  Zaboravimo razlike, stavimo u prvi plan ono što nas povezuje, a to je ljubav prema deci i porodici.

Pozivamo sve ljude dobre volje da dođu na Trg Republike 14. maja na “Sveroditeljski sastanak“ uz jasnu poruku: Pokažimo da je naša ljubav prema našoj deci i porodici jača od mržnje evrounijata i gejlobija, da možemo i hoćemo da zaštitimo našu decu  i naše porodice!

Kako radili, tako nam Gospod pomogao!
Uz Božju pomoć dogodine u Prizrenu!

Dana 17/30.04.2017. leto Gospodnje.

Svesrpska narodna organizacija
“SRBI NA OKUP“

IZVOR: SRBI NA OKUP