SLIJEPI PUT ka Evropskoj uniji – Srpski rulet 3

Suočen brutalnošću bombardovanja i stradanjem civilnog stanovništva kao i suludim pretnjama NATO pakta da će potpuno “spržiti zemlju” S. Milošević je morao prihvatiti pregovore u kojima je uspio dobiti potvrdu SB UN da je “Kosovo” srpsko i da ostaje srpsko, ali cijena tapije je bilo privremeno povlačenje srpske vojske sa Kosmeta a o bezbjednosti srpskog naroda na toj teritoriji, obavezu su preuzele UN – NATO snage instalirane u ime UN! Tako je sudbina Srba na KIM predata u ruke NATO saveznika – šiptarskih terorista! Slediće genocid nad Srbima… Istovremeno, nastavljali su se daljni pritisci Zapada na Srbiju, a posebno na njenog predsjednika! Zapad je shvatio da, i pored svega, ne može ovladati Srbijom dok se ne eleminiše S. Milošević… i dok je Milošević sa narodom čistio ruševine i kretao u veliku obnovu razrušene zemlje Zapad je, s instrumentalizovanim svojim podanicima u Srbiji, krenuo u rušenje Miloševića…
Strategija je već bila razrađena – S. Milošević i njegov režim moraju se proglasiti za glavnog krivca za sva zla što su se desila na Balkanu (a što će indirektno podrazumijevati i krivicu srpskog naroda) te kao takav Miloševićev režim mora biti osuđen i demontiran (“kako bi se Srbi oslobodili krivice?!”) i zamjenjen novom demokratskom vlašću koja će sarađivati sa Zapadom. Kao dokaz za zločinačku prirodu režima i krivicu S.Miloševića stalno će se medijski ”prezentovati” pojedini zločini koji su se stvarno desili u prethodnim ratovima; u Vukovaru, Sarajevu,Srebrenicu, pa i na Kosovu itd. a koji su izvršeni od strane nekontrolisanih pojedinaca kao i nekih paravojnih srpskih formacija… oni su, uvećavani, karikarini i agresivno, na sve moguće načine, medijski plasirani sa ciljem da djeluju na svijest naroda – kako bi se ”ugradio” zločinački karakter srpskog naroda, pa čak i njegova genocidnost (Zapad nije zanimala istina…da su u Vukovaru, ustvari, borbe vođene između hrvatskih secesionističkih ustaških formacija koje su upale u grad i krenule sa zločinima nad Srbima i regunalnih jedinica JNA, još uvijek, postojeće savezne države Jugoslavije… u Sarajevu, gdje je živjelo 200000 Srba, rat je počeo napadom na Srbe i Srbi su samo branili svoje dijelove grada i to ne sve – nije Sarajevo bilo u blokadi – grad je bio podjeljen na srpski i muslimanski dio! a Srbi su jednako granatirali Sarajevo kao i Muslimani – svako je pucao na protivnički dio grada. Najveća stradanja civilnog stanovništva u Sarajevu su bila, upravo, srpska – u muslimanskom dijelu grada, ali i u srpskom naselju Nedžarići koje je bilo pod srpskom kontrolom!.. također, vojnu akciju u Srebrenici, izazavao je višegodišnji masakar nad Srbima u Istočnoj Bosni, kada je pobijeno više od 3000 Srba; najvećim dijelom, žena djece i staraca. Uistinu, tada je, u toj akciji, došlo do osvete unesrećenih Srba i nekih zločina nad zarobljenim muslimanskim bojovnicima; mada, nije ubijena ni jedna žena,ni jedno dijete – svi su organizovano evakuisani na muslimansku teritoriju po njihovoj želji… ustvari, najveći zločini u Srebrenici,sve je više podataka, desili su se u režiji Zapada i njihovih plaćenika… a ista tehnologija laži Zapada biće primjenjena i za zločine na Kosovu…)
Zapad je imao svoji istinu koja je morala postati i srpska…
Zato su Srbi postali agresori, zločinci i krivci – i svojom mašinerijom zla, Zapad je i uspio! Srbi su ”postali” krivi!!! Ta teza Zapada – srpska krivica, će se,nažalost, implementirati u mnoge srpske glave – spasa nije bilo; mnogi Srbi će početi nositi krivicu u sebi a ”krivica” će učiniti svoje – pohrliće u skute dželata sa Zapada! Napadaće svim sredstvima stvarnu žrtvu Miloševića, odnosno sebe – srpski narod! I tako…monstruozni neokortički rat protiv Srba, sve više je postizao zacrtane ciljeve. S. Milošević će ponovo postati ”čovjek rata”, ” balkanski kasapin” i ”najveći zločinac” a što je implicite podrazumjevalo veliku, i najveću moguću, krivicu srpskog naroda a samim tim i njegovu osudu. (Nezakonito osnovani inkvizitorski Haski tribunal počeće uskoro tražiti glavu S. Miloševića!.. zahtijevati da se S. Miloševiću i kompletnom vojnom i političkom rukovodstvu svih Srba! sudi po komandnoj odgovornosti, čime bi Zapad, njihovom osudom za “zajednički zločinački poduhvat,’’ napokon skinuo teret sistematskih zločina sa sebe i secesionista kao glavnih uzročnika i inicijatora svih ratova. Suđenja u Haškom tribunalu, upravo će za to poslužiti – da “ovjere“ glavne krivce za sve ratove i zločine na prostoru bivše Jugoslavije, čak i nad Srbima – a to su,naravno, Srbi i njihov predsjednik, S. Milošević!)
Pakleni plan se uspješno realizovao… preuzimanjem medija, maksimalnom propagandom i ulaganjem velikih sredstava u tzv. Demokratsku opoziciju Srbije (DOS) ali i angažovanjem raznih ”stručnih” službi i organizacija – plaćenika (tajnih službi, NVO, OTPORA, itd.) koje su preplavile zemlju… izvršena je indoktrinacija (čipovanje) ne malog dijela stanovništva u Srbiji a mnogi od njih i nisu bili svjesni da su ”obrađeni” (a mnogi nisu ni danas!) Izmučeni i obmanuti, mnogi Srbi (kao i sve instrumentalizovane nacionalme manjine u Srbiji) povjerovaće u manipulacije demokratskog Zapada kao i njegovih ”evropskih” promotera u zemlji; odrekoše se ”slomljeni” Srbi svoga dostojanstva, integriteta i nacionalnog identiteta i usvojiše, isfrustrirani i „isprani“ ”novi sistem vrijednosti” – ”da živimo kao sav normalan svijet”! (kao Zapad)
”Zaboraviše” svoje istorijsko pamćenje i prihvatiše ”opčarani” Srbi devastiranu zapadnjačku demokratiju i ”evropejstvo” u ime ”svijetle budućnosti” – prodaše Srbi (nažalost, veliki dio) dušu đavolu – prodaše “vjeru za večeru”!!! Prihvatiše svoju nepostojeću krivicu i svoju osudu! Rasrbljeni Srbi! će svoje ništavilo, svu svoju muku i jed u mržnju pretočiti prema režimu S. Miloševića ali i prema vlastitom narodu i nesebično se staviti na raspolaganje srpskim neprijateljima, postajući udarna pesnica Zapada! Njihova mržnja – razaraće i njihove duše ali i duše njihove braće Srba! (nažalost, nije prvi put – ta pojava Srbe prati vijekovima) Tako je Zapad uspio realizovati svoj cilj – ono što nije uspio oružanom agresijom Zapad je postigao u miru; dolarsko – “demokratskom”, psihološko – propagandnom agresijom! Neokortičkim ratom protiv Srba!
Cilj je postignut – krivica nametnuta čipovanjem Srba, koji su stavljeni u funkciju protiv samih sebe! Argumentima sile i bezočne manipulacije – omča za Srbe je spremljena! Na “demokratskim” izborima, u režiji Zapada ”izborena” je pobjeda demokratskog kandidata opozicije koja je ovjerena velikim nasilnim demonstracijama 5. oktobra (vođene prozapadnim organizacijama i agenturama) paljenjem skupštine i TV Beograd a nastavila se nasilnom tzv. revolucionarnom smjenom vlasti. Pomoću „kriznih štabova“ (”komunističkih komiteta”) preuzeta je preko noći sva vlast u privrednim i državnim ustanovama i nastala je opšta revolucionarna pljačka uz progone svih onih koji nisu bili do kraja odani novom globalističkom poretku, odnosno, zapadnoj demokratiji i njenoj ideologiji!
Srbija je doživjela najveći ”demokratski procvat” zapadne demokratije…

solana
Foto: news.bbc.co.uk

Na vlast u Srbiji je dosao DOS predvođen prozapadnim političarima (Z. Đinđić i V. Koštunica) čije su uloge bile pažljivo i veoma stručno ”razrađene” na Zapadu – oni su “programski” izabrani kao ličnosti koje mogu ”supstituisati” lik S. Miloševića, odnosno, zadovoljiti potrebe srpskog naroda u postojećem psihološkom i mentalnom stanju.
Z. Đinđić, nosilac zapadnog morala (pronjemački političar) predstavljao je ”novu” Srbiju; ”modernu, reformatorsku, demokratsku, slobodnu” – sa potpunim negiranjem nacionalnog identiteta i istorije (to su za njega bile prevaziđene i nazadne kategorije!) Istorija je, ustvari, prema ovom zapadnom ideologu,vredna pažnje samo od sada, od dolaska DOS-a na vlast, odnosno, od uvođenja ”zapadne demokratije” u Srbiji. Život i istorija Srba počinju, upravo od sada, i oni su isključivo ”evropski i savremeni”! Naravno, kao zamjenu za sve destrukcije prema svom vlastitom narodu i državi, urušavanja svih pravnih i moralnih normi (Z. Đinđić: ”Ne treba se držati zakona k’o pijan plota”, ”kome je do morala neka ide u crkvu”, itd.) Z. Đinđić, vođa ”evropskih” Srba je nudio, po savjetu svojih mentora, velika prazna obećanja o boljem životu, koja su nadmašavala čak i nekadašnju komunističku ”svijetlu budućnost”. Ipak, znali su zapadni stratezi da jedan ovakav čovjek nikad ne može privući većinu Srba pa su našli dopunu – intelektualca evropskih manira, nekorumpiranog i čistog,sa još potpuno nezamrlim srpskim nacionalnim genom koji bi mogao postati ta potrebna spona za preostali dio Srba. Pronašli su V. Koštunicu. I tako, dvojac sa kormilarom je poveo Srbe u evropski raj! Srbija je dobila nove “vođe” – marionete Zapada! a ostala bez “državnika s manama,” S. Miloševića.
Naravno, uvođenjem prozapadnog demokratskog sistema ništa se (pogotovu nabolje) nije promijenilo u Srbiji. Srbija je (i pored verbalne “podrške” Zapada) i dalje ostala suštinski izolovana i ucjenjivana jer još uvijek nisu bili ostvareni svi ciljevi Zapada! Ona je i dalje (još više!) ponižavana i poništavana; i duhovno, i moralno-tražilo se dno. Možda prvi i jedini put u svojoj istoriji (bar na kratko!) Srbi su se potpuno odrekli sebe u ime neke obećane bolje budućnosti – najnovijeg komunističkog raja koji se sad zvao, zapadna demokratija! (a ta opsjena, nažalost, još uvijek traje kod mnogih Srba!) Tako, najveći dio Srba ponovo, po treći put u zadnjih nepunih sto godina, zaigra svoj novi, samoubilački srpski rulet i prihvati (bez bilo kakve kritičnosti i ograda) novu “religiju” Zapada – zapadnu demokratiju (EU – demonokratiju!) koja sa svojom licemjernošću, isključivošću i brutalnošću i sami, najtvrđi, komunizam nadmašuje. Komunizam je bar brišući stari moral donosio neki novi a zapadna demokratija svoj opstanak veže na destrukciju i uništavanje svakog morala! Komunizam, “oslobodivši” čovjeka od svega ostavljao mu je bar iluzije a zapadna demokratija “oslobađajući” čovjeka ostavi mu pustoš; ostavi ga i bez svijesti i bez savjesti – narode u androide pretvori!

Odlomak iz: SRPSKI RULET 3 (ZAPADNA “DEMOKRATIJA” – EU) – prvi dio

Foto: news.bbc.co.uk, novosti.rs