Levi: Šešelj je pobijedio svijet – UN, EU i NATO! I to sasvim sam!

„Dr Vojislav Šešelj je upravo donio Srbiji njenu najveću pobjedu u 21. vijeku time što je pravnim sredstvima pobijedio Ujedinjene nacije, Evropsku uniju i NATO i ovu divnu pobjedu izvojevao bukvalno sasvim sam“, kazao je Džonatan Levi, borac za ljudska prava i dugogodišnji Šešeljev prijatelj na svom fejsbuk profilu nakon što je čuo presudu Haškog tribunala.

Levi ističe da Šešelj nije počinio ratne zločine u Srbiji i da su se optužbe iznijete protiv njega pokazale kao puke izmišljotine.

„Ovo je pobjeda za sve Srbe i sve anti-globaliste širom svijeta. Dr Šešelj se ovime pridružuje redu drugih lidera svjetske slave kao što su Putin i Tramp koji potresaju cjelokupan globalistički poredak u korist naroda a ne oligarha“.

Levi napominje da je oduvijek smatrao da je dr Šešelj nevin od svih ovih politički motivisanih optužbi, i da u Srbiji sada mora nastati političko razračunavanje sa onima koji su bili nelojalni najvećem savremenom srpskom patrioti, ali takođe i da dr Šešelju i njegovoj porodici moraju biti obezbijeđene restitucije.

„Prvo i osnovno, oni koji su se lažno zaklinjali dr Šešelju moraju biti kažnjeni. To znači, Vi g. premijeru Vučiću i predsjedniče Nikoliću. Ja se sjećam, kako sam sjedio u kancelariji dr. Šešelja u Zemunu 2007.g. i divio se crtežima patriote, dok je g. Vučić veličao vrline svog lidera. Tada još uvijek nisam znao da gledam u lice izdajnika“, izjavio je Levi.

Analizirajući političku situaciju u Srbiji kakva je bila i kakva trenutno nastaje, osvrćući se na Vučića i Nikolića, Levi je kazao:

„Ova ‘gospoda’ su mislila da su prodala dr Šešelja onome koji je najviše ponudio i sada im se moraju oduzeti njihovo loše-stečena sredstva.

To je bila izdaja da bi se zauzvrat nekad ponosna Srbija i njeni građani pretvorili u potčinjene marionete. Ovi ljudi su gori od nacističkog saradnika Milana Nedića koji je sarađivao sa Hitlerom u Drugom svjetskom ratu.

Vučić i Nikolić su postepeno pretvorili Srbiju u otirač za Evropsku uniju i njemačku granicu za izbjegličku rulju. Granice Srbije su praktično ukinute, Muslimanima se podilazi dok cihadistički pokreti po Bosni, Albaniji i Kosovu i Metohiji jačaju i postaju sve moćniji i brojniji, finansirani i podržavani novcem Saudijske Arabije“.

seselj-2 (1)

Komentarišući Šešeljev privatni život, Levi je napomenuo da su on i njegova porodica pretrpjeli velika lišavanja. Njihova finansijska sredstva su zalijenile SAD i Evropska unija, i ona, smatra Levi, moraju biti vraćena sa kamatom.

Restituciju mora platiti i UN, smatra Levi, i to odštetom koja se broji milionima dolara, dr Šešelju i njegovoj porodici, njegovom pravnom timu i Srpskoj radikalnoj stranci.

„Šarada Ujedinjenih nacija je otkrivena, pravda je počela i restitucija, iako ne može dr Šešelju, njegovoj porodici i Srbiji vratiti izgubljene godine mora biti brzo isplaćena“, napominje Levi.

Džonatan Levi, poznati advokat i dugogodišnji Šešeljev prijatelj, nakon oslobađajuće presude Vojislavu Šešelju gleda pozitivno na buduća politička dešavanja.

„Novo doba sviće na Balkanu. Član Srpske radikalne strakne može opet biti na visini. Migranti više neće skrnaviti Srbiju, doći će kraj otvorenim granicama i vlada će se uskoro promijeniti na bolje.

Lakeji Evropske unije i CIA-e su oni koji se sada moraju pokriti stidom.

Bog blagoslovio dr Šešelja, Bog blagoslovio Srbiju!“,
kazao je na kraju Džonatan Levi.

ante-pavelic-dokunte-levija
dokument o Anti Paveliću, koji je našao i objavio Levi, koji dokazuje da je vojska SAD znala da Pavelić, kako piše u dokumentu, živi u Rimu, u junu 1947. g.

Dr Džonatan Levi je član Međunarodnog krivičnog suda, međunarodni pravnik i profesor političkih nauka koji je podržavao Vojislava Šešelja u njegovoj dugogodišnjoj borbi. Bavi se tužbom protiv Vatikanske banke, a takođe i zločinima protiv Srba, Cigana i Jevreja u Drugom svjetskom ratu. Na svom fejsbuk profilu Levi je izjavio: „Šešelj protiv cijelog svijeta, nelojalnost mora biti kažnjena i mora biti obezbijeđena restitucija!“

IZVOR: in4s.net