Predrag Jakšić: Zalažu se protiv Vučića a za istu politiku

Nađoh ovo danas u poštanskom sandučetu. Nađoh i pročitah. Kažu nepotpisani pošiljaoci da se bojkotom zalažu „za izbore, ustav, zakone, pravo, pravdu, zemlju, vazduh, reke, šume, budućnost, slobodu, Srbiju….“.

#Bojkot #Izbori #Vučić #Kosovo #Metohija #Srbija #Beograd #Laž #Opozicija #Vlast


Piše: Predrag Jakšić

Na drugoj strani konkretizuju šta znači izlazak na Vučićeve izbore, pa navode: strah od otkaza, malu platu, saobraćajni kolaps, izbacivanje dece iz vrtića, druženje sa unucima preko skajpa, reke u cevima, najzgađeniji vazduh na svetu, cenzuru, hapšenje uzbunjivača, krađu testova za maturu, lečenje dece sms porukama, vređanje vladika, akademika i profesora, nekažnjeno gaženje na naplatnoj rampi… Ništa od tog nije sporno i sve je tačno ili delimično tačno.

No, šta ovde ne piše i zašto ne piše. Ne piše zbog toga što se ovi kvazi Vučićevi protivnici zalažu, kao uostalom i svi drugosrbijanci, za selektivnu primenu ustava i zakona (a što je neustavnost i nezakonitost samo po sebi), te za princip isključivo sopstvenog tanjira i novčanika (pri čemu sredstva dolaženja do toga očigleno nisu bitna). Drugim rečima, oni ovde ne navode ništa što strukturalno i sistemski uništava ovu državu i ubija narod. Ako krenemo od toga da ustav mora da štiti svakoga, to podrazumeva da mora da štiti i građane na Kosovu i Metohiji, kao što (i sutra?) treba da štiti i građane u Raškoj, u Vojvodini, na istoku Srbije… a da li to piše na ovom letku? Ne.

Piše doslovno da izlaskom na Vučićeve izbore glasamo za „nepostojeći plan za Kosovo i Metohiju“?!

Prvo, naravno da Vučić ima plan, a to je priznavanje Kosova kao nezavisne države, to samo idiot ne vidi ili neće da vidi i ne želi da kaže, za razliku od Vučića koji to čak i otvoreno govori.

Drugo, nikoga čestitog i poštenog koji se zalaže za ustavnost ne zanima da li postoji ili ne postoji nekakav plan, već da li se ili ne ustav Republike Srbije poštuje. Nema drugog plana. Kosovo i Metohija su Srbija.

Očigledno je da pisači ovog letka ne misle tako, jer, isto tako, očigledno, imaju „plan“ za Kosovo i Metohiju ali ne smeju da ga kažu.

Ne navode se dalje, razume se, ni druge sistemske neustavne stvari urađene za vreme Vučićeve vladavine – prinudna vakcinacija dece, čak novorođenčadi, sa teškim posledicama po neposlšne roditelje, zatim oduzimanje svih naših organa i tkiva od strane države koja postaje vlasnica našeg tela uz našu „pretpostavljenu saglasnost“, potpisivanje sporazuma sa NATO paktom i kršenje naše vojne neutralnosti, uz davanje diplomatskog statusa NATO vojnicima i osoblju u Srbiji, uključujući i nesmetan odlazak i kontrolu čega god i gde požele, a što podrazumeva da mogu bez ikakvih sankcija da vam siluju kćerku i ubiju sina, spale kuću i polome vam kičmu i neće odgovarati.

Zatim, ne pominju se migranti i protivustavni potpis premijera kojim je omogućeno potencijalno trajno naseljavanje (za sada) više od milion migranata koje EU proglasi za lažne azilante. Drugim rečima, za njih su lažni, ali Srbija mora da ih primi. Ne pominje se strahovlada stranih ambasadora (pre svih američkog, britanskog i nemačkoh) po Srbiji. Ne pominju se organizovane hajke, tzv. „stručnjaka“ na svakoga ko napadne bilo koju nametnutu nam dogmu EU, SAD, SZO, UNICEF, MMF… Ne pominje se odbrana individualnih i kolektivnih prava Srba u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Federaciji, Makedoniji… Ne pominje se nametnuta nam „bezalternativnost“ puta u EU, a što svi znamo da je bajka za idiote, koju očigledno podržavaju i pisci ovog letka.

Ne pominje se ukidanje privatnih izvršitelja, komunalne policije i notara koji su privatna vojska Vučića i naprednjaka, a očigledno će biti privatna vojska i ovih pisaca letka ako bi kojim slučajem došli na vlast. Ne pominje se nezakonita saradnja centara za socijalni rad i NVO organizacija kojim se naša deca bukvalno prodaju u inostranstvu.

Ne pominje se, razume se, ni osavremenjivanje naše vojske, jer nam očigledno ni po piscima ovog letka vojska nije potreban kada imamo NATO. Ne pominje se neverovatno povećanje malignih bolesti kod svih delova stanovništa, te autizma kod dece a sve kao posledica NATO bombardovanja, obaveznih vakcina čiji je sastav „službena tajna“, nezdravih namirnica i industrijskih proizvoda koje nam EU uvaljuje jer ne mogu da se prodaju u EU. Naravno da se ne pominje ni GMO, ne pominje se prodaja obradivog zemljišta strancima, uvođenje G5 mreže… Zašto bi? Da ne pominjemo što na ovom letku nema ni pomisli da bismo morali kao država da sudski tražimo odštetu od država koje su nam protivno međunarodnom pravu i bez odobrenja SB UN uništile zemlju i narod.

Sve što je napisano u ovom letku je prazna priča koja ne dira niti u jedno sistemsko i bitno pitanje ovog naroda. Sve što je navedeno, navedeno je nemušto i da se niko ne uvredi, a ponajviše nalogodavci iz inostranstva.

Da li je potrebno napomenuti da se u ovom letku ne navodi ono osnovno zbog čega su Vučiću i bitni ovi izbori, a to je promena Ustava i sprovođenje referenduma bez ikakvog cenzusa. To je ono što očigledno žele i pisci ovog letka.

Vučićeva „opozicija“

Kome je do sada (mada ne znam kako) bilo nejasno da li su ovo stvarno Vučićevi protivnici ili je u pitanju obmana, valjda mu je sada jasno da se radi o najobičnijim Vučićevim ikebanama i istoj sorti kakava je i Vučićeva.

Izvor: Predrag Jakšić, Fejsbuk , KMN

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *