Napišite Šiptarima Poruku Na Jeziku Koji Razumiju

U vrijeme 2. svjetskog rata u srcu Evrope koja je gorila u plamenu, Švajcarska je bila neutralna. Svim zaraćenim stranama odgovarala je takva zona u kojoj su mogli trgovati, pregovarati, itd. U današnje vrijeme u srcu Evrope zapadne globalističke elite napravili su paradržavu na srpskoj zemlji, na Kosovu, gđe mogu nesmetano trgovati drogom i organima.

Srbija već decenijama pazi da ni na koji način ne isprovocira svoje agresivne susjede. Oni su devedesetih ubijali Srbe, tjerali ih sa njihovih ognjišta, a danas razbijaju ćirilične table, pale srpske manastire, podižu spomenike ustaškim i balijskim koljačima i to sve na zemlji koja je vijekovima bila srpska.

Na jedan voz na kojem je na 21 jeziku pisala samo istina, da je Kosovo Srbija, Šiptari su reagirali dizanjem dugih cijevi i mitraljeza. Svaka, čak i najmanja naznaka nečeg srpskog, izaziva kod Šiptara, Hrvata, Muslimana luđačke srbofobne reakcije. Tako su ih istrenirali njihovi gospodari.

Jedna žena je rekla da ona ne bi dala svom mužu i sinu da idu na Kosovo u rat. Ti koji nisu htjeli uzeti puške, u Jasenovcu su prvi nastradali. Šanse su imali samo oni koji su pokušali da se brane. I tada je kao i danas Srbija bila okružena srbofobnim susjedima. Da li ona hoće da se njezin sin otruje od šiptarske droge ili da njezinom mužu šiptarski teroristi povade organe? Ili je bolje da se bore kao heroji?

Povijest se ponavlja. Da li smo iz nje nešto naučili? Da li smo svijesni da je naša dužnost da branimo sunarodnjake na Kosovu, ne samo zato što smo mi sljedeći, nego zato što smo isti rod, ista krv, ista nebeska porodica? Da su srpske majke nekad govorile da ne daju svoje muževe i sinove, onda bi ta žena danas bila bula, pokrivena do očiju, na Knez Mihajlovoj bi se pričao Turski, iznad glava prolaznika zavijao bi Hodža, a sin i muž bi joj se borili u Siriji na strani „Islamske države“.

Neki su govorili da ne treba provocirati Šiptare. Šta ako Šiptari sutra požele da otmu Niš kao što su oteli Kosovo? Hoćemo li onda reći: nemojte pisati da je Niš Srbija, da se Šiptari ne iznerviraju. Sa teroristima pregovora nema, to nas je poučio Putin. Greška je bila što smo poslali voz sa natpisom „Kosovo je Srbija!“ na 21 jeziku. Šiptarski teroristi razumiju samo jedan jezik – jezik sile. Na tom jeziku im treba poslati poruku!