NEO: Nadolazeća ekspolozija Balkana

Balkan je vekovima bio „bure baruta“. U avgustu 1914, Balkan i kaskada koincidencija eskalirali su do najvećeg mogućeg razarajućeg rata.

Taj rat je bio rezultat zapetljanih alijansi, Turske i Nemačke na prvom mestu, protiv Srbije i Rusije. Istorija se ponavlja, ne samo istorija već i ogromna nesreća, oni koji su je zaboravili sada otvaraju Pandorinu kutiju.
Pre nekoliko nedelja Turska, Ukrajina, Bugarska i Rumunija potpisale su zajednički vojni pakt o „treningu i mirovanju“. Niko nije primetio. Ukrajina sada troši na oružje 17 biliona dolara otpisanog duga MMF-a, kupujući sve što mogu, bez obzira da li je oružje efikasno ili ne, sve dok ima mita i zarade, kupljeno oružje zatrpava luku u Odesi. Niko ni to ne primećuje.
Turski „Sivi vukovi“ i tartarski teroristi vode akcije infiltracije na Krimu, dok se ISIS i Al Kaida, ne samo ćelije već velike borbene jedinice, stacioniraju širom Ukrajine što mnogi vide kao nadolazeći rat na tim prostorima. Ni to niko ne primećuje.
Niko nije primetio da su se ISIS jedinice uključile u sukobe u Nagorno Karabahu, za interese Izraela, Sauadijske Arabije i Turske.
Onda smo imali Pravoslavni Uskrs i zapaljene crkve u Njujorku, Australiji i još nekim mestima, rečeno nam je da je to povezano sa turskom obaveštajnom službom. Niko to nije objavio.
Vodi se i rat za destabilizaciju Makedonije, otvoreni rat Turske protiv hrišćanstva na Balkanu. I opet, tu je još jedan savez o kome niko ne piše, a to je savez između Turske i Albanije, savez koji uključuje i Kosovo i ISIS, Al Nusru i saudijske pare.
Ono što se dešava je da su globalistički „umovi“ u zlim namerama veoma aktivni. Zbacivanje vlada je postalo učestalo, obojene revolucije, širenje „slobode“ bez obzira kakva uništenja izazivaju, kao u Iraku, Avganistanu, Libiji i Siriji, ona što se već naredne nedelje može desiti u Egiptu; bez obzira na žrtve i pakao – oni koji to mogu to uvek i urade.
Niko se ne pita zašto, i niko ne može da identifikuje ko su „oni“ osim što se spominje Soroš. Ali „oni“ postoje i njihov je cilj destabilizacija Evrope, ekonomskim ratom, izbeglicama, i ekstremnim idiotizmom EU birokratskog čudovišta. Odavno su zahuktani na ovom zadatku.
Kolektivna memorija je nešto kratka u današnje vreme, pa da podsetimo čitaoce da je izbeglička kriza koja dolazi ove godine na krilima petogodišnje ekonomske manipulacije koja je slomila i Španiju, Grčku, obe „nulto tlo“ za ulazak izbeglica.
Autor Dr Preston Džejms ima svoju hipotezu o tome šta se dešava, možda je otišao predaleko, a možda i nije. Ispod je plan globalista da uvedu što više imigranata u Evropu, proizvodeći Pan Evropsku fasističku policijsku državu:
1. Uništiti granice, jezike i kulturu.
2. Preopteretiti sisteme.
3. Uvesti kamuflirane strane vojne plaćenike i okorele kriminalce koji će vrebati slabe i siromašne, sprovoditi ogroman kriminal u delo, od čega je dosta već i sprovedeno.
4. Koristiće se političari koji će javnim izlaganjima podizati očekivanja emigranata o njihovim pravima, tako da oni mogu izazivati nemire kada ta očekivanja nisu ispunjena. Oni moraju imati očekivanja da će sve u životu dobiti besplatno.
5. Korišćenje civilnih nemira i pobuna kao izgovor da se izgradi velika fašistička policijska država, koju će državljani Evropskih zemalja i tražiti. Oni će tražiti da se stane na kraj novim uzurpatorima i da ih se sabije nazad na njihovo mesto. Kada se to počne sprovoditi onda će se emigranti osećati ugroženo.
6. Pošto će stvari eskalirati državljani će tražiti da se zavede red po svaku cenu i u potpunosti će podržavati fašističko – policijsku državu kao što se desilo u Americi nakon 11. septembra.

Od završetka 2. svetskog rata, SAD su praktikovale globalna ispipavanja, ono što smo videli i doživeli kao ideološki rat sa komunističkim svetom.
Bez obzira na sve, nakon pada komunizma u SSSR-u moramo se zapitati da li je to dobra procena globalne politike ili su se stvari dešavale iz nekih drugih razloga, možda ekonomskih, ili u službi nečeg primitivnijeg i zlijeg od „sloboda vs komunizam“ retorike .

Klintonova politika slobodne trgovine i demilitarizacije je bila kratkog daha, i danas gledajući iz šire perspektive možemo da je vidimo kao anegdotu.

Iako više nema „Crvenog zla“ ni „Osovine zla“ kako je to sročio Regan decenijama unazad, trka u super naoružanju, mahinacije o suprotstavljenim imperijama još traju. Iranski nuklearni program koji treba kontrolisati nije ni postojao, ISIS nije islamski fenomen, 9/11 nije delo terorista, Rusija i Kina se nisu udružile da bi nekome bile pretnja.
Ovo što sada vidimo je manipulacija događajima od strane glumaca koji uopšte nisu adekvatni za tu ulogu, Turska, Saudijska Arabija, Izrael, sa ili bez manjih država Golfskog zaliva.
Njih podržavaju takozvani Evropski lideri, Merkelica uvek, Holand i Kameron ponekad, a kad ih se sve skupa osmotri teško da su sposobni za neku dominaciju svetom – ako primenimo sve ono što znamo, šta smo znali ili mislili da znamo o prirodi nadmoći.

Da li su se pravila promenila?

Nova „nuklearka“ je podređen čovek, religijski fanatik, migrantska nadanja, uplašeni Evropljanin, stotine miliona mladih muslimana koji nikada neće da se nadaju životu, karijeri, armija jeftina iznad sveke mašte.
Da li je globalista socijalni naučnik i matematičar teorije haosa, a manje političar i general?

Napisao: Gordon Daf za Veterans Todej i Nju Eastern Outlok Moskva)
IZVOR: anti-censura.com