Milanko Kovačević: ZAŠTO JE SRBIJA POSTALA „DEMOKRATSKA“ 5.OKTOBRA

SLOBODNA SVIJEST POGLED OTVORENIH OČIJU

(odgovor na lažne teze Zapada)

 

       4. teza Sve što se dešavalo u Srbiji  do 2000.god. je bilo nedemokratsko a Srbija je postala demokratska i slobodna tek 5. oktobra kada su  na vlast došle demokratske snage  koje su za saradnju sa Zapadom (a ne za sukobe sa međunarodnom zajednicom kao diktatorski i zločinački režim S. Miloševića )      

         I u ovoj tezi je rječ o najbanalnijoj obmani-laži. Ne napada Zapad (sa svojim čipovanim podanicima) „Miloševićev režim“ zbog Miloševića već zbog Srbije. Napadaju Srbiju! a to mogu samo kao „demokrate“! u ime demokratije! Pravi smisao i cilj ove teze je, ustvari, osuda Miloševića zbog patriotizma jer je pružao otpor Zapadu i branio Srbiju, kako je znao i umio, u veoma teškim okolnostima (bio je državnik, a nažalost, njegovi naslednici, neće biti čak ni političari!) Naravno (pored ovog osnovnog cilja) „činjenicom“ o „zločinačkom režimu“ davali su i legitimitet „demokratskoj“ vlasti – treba „oprati“  savjest! Savjest i agresora i podanika! Upravo zato, Zapad  i njegovi trabanti, čine sve da ova „istina“ zaživi  iako su oni potpuno svjesni da vlast S. Miloševića nije bila zločinačka kao što znaju da je i demokratije  bilo više kod Miloševića nego što je oni daju sada (još uvijek se oni dobro sjećaju svojih „demokratskih“ akcija – nesmetano su mogli,uz šuštanje dolara, zajedničkim „demokratskim djelovanjem“ urušavati  duh i moral srpskog naroda i temelje njegove države  što i danas rade!) Nečista savjest je zlo koje, nažalost, vodi još većem zlu! Srbi se i danas i to, ne samo od Zapada, nego i od „svoje demokratske vlasti“, negiraju,potiru, satanizuju!                                                                                                                 

             Dakle,teza  o „diktatorskom i zločinačkom režimu S. Miloševića“ je najobičnija manipulacija (laž) koja se Srbima svjesno potura  da bi se gušila patriotska slobodarska svijest naroda. Jedina odbrana od ovog projektovanog zla je naša savjest i svijest o obmanama i manipulacijama Zapada, i samo ona, ta slobodarska svijest, može  otvoriti nove puteve slobode. Samo tako, nestaće sve dileme! Nestaće „dokaz“ da ja „Miloševićev režim“ bio loš, nedemokratski i zločinački – postaće jasno: ovom tezom  se koriste  čipovani podanici u službi Zapada i ona služi, prije svega, slabljenju (uništavanju) srpskog  nacionalnog identiteta i osjećanja („Ko nije sa nama, taj je protiv nas“ – po tumačanju Zapada, pružanje otpora  Zapadu je nedemokratsko i zločinačko ponašanje – pa tako i odbrana Kosova! ) čime se ostvaruje osnovni cilj Novog svjetskog poretka – stvaranje jedne nove bezlične mase od  istorijskog naroda – uspostavljanje  nove (moderne) kolonije! Nažalost, ovaj princip uništavanja nacionalnog identiteta i osjećanja važi, ne samo za Srbiju, nego za čitav svijet, iako Srbija plaća najveću cijenu.

Zapadna demokratija je postala Demonokratija! To je jedan od najopasnijih i najnedemokratskijih sistema vladanja u svijetu ikad viđen! To je totalirizam najgore vrste sa, razvijenim do apsurda, manipulacijama i obmanama… nije to vlast naroda nego odmetnute androidske oligarhije koja  nemilosrdno iskorišćava već čipovane umove svojih podanika – raje! (pa, šta je EU- desetak činovnika-komesara, izabranih  niodkoga, kroje sudbinu evropskih naroda ?!)                       

foto: Geto Srbija – WordPress.com 

(Čipovanje Srba)

Beograd, 2011.