MILANKO KOVAČEVIĆ: PREVARA KOJA TRAJE

Izbori2017

“Biti ili ne biti, pitanje je sad”!

Još jedni istorijski izbori u Srbiji…ovog puta predsednički…

Pred očima naroda postavljena je virtuelana scena: nemilosrdna “borba” dveju najorganizovanijih grupacija “narodnih vođa”; međusobna vređanja i optuživanja ko je veći lopov, prevarant, izdajnik… psovke, uvrede…

A, istina je, da je uistinu  teško utvrditi ko je više upravu… ili su upravu svi oni – jer,ustvari, oni su toliko slični – njihovi “prijatelji” i zaštitnici su isti, i programi isti…iako su jedni “snage prošlosti” (DOS – Janković, Jeremić,Radulović,Čanak) a drugi oni koji Srblje u “budućnost vode” (napredni NEODOS – Vučić i niz drugih interesnih stranaka) Između njih, postoje samo neznatne razlike u metodologiji i stilu vladanja a suština je ista – svi su oni samo “napredni” borci za vlast; interesna grupa u službi (u svetu sve više prevaziđene, posebno nakon pobede Trampa u SAD) globalističke ideologije liberalizma i neoliberalizma. Međutim, u svemu tome, najtužnije je to što je njihova neoliberalna ideologija, medijski predstavljena kao jedina moguća u Srbiji. Srbija ima da bira samo između ova dva zaraćena soroševska tabora istomišljenika. Svi drugi kandidati za predsednika su nekako skrajnuti u stranu,nevažni, izolovani i zagubljeni (a,uprvo među njima, ili nekim novim nepartijskim ljudima iz naroda, srpski narod mora tražiti svoju perspektivu i budućnost) .

Dakle, za Srblje je postavljena virtuelna pozornica – soroševska Orvel- Srbija!

I tako…Srbi su još jednom unapred prevareni..stavljeni u svršen čin izbora između dve opcije, koje su ustvari jedna opcija- prosoroševska ( podanički odnos prema Zapadu i EU i sve više gubljenje suvereniteta i integriteta vlastite države; ekonomsko stagniranje, ponižavanja, vazalstvo, puzajuća predaja Kosova…) Žalosni dani za Srbe koji možda, po prvi put u istoriji, ostaju na zapećku svetske istorije…a ne tako davno bili su među prvima, ako ne i prvi koji su, upravo, pružili otpor tom isto globalističkom svetu NSP. Nažalost, višedecenijska medijska manipulacija i hibridni rat protiv srpskog naroda (savremeni oblik okupacije) dali su rezultate. Veliki dio Srba je “obrađen”,” čipovan” i stavljen u službu interesa vladajuće Zapadne oligarhije EU (najtvrđih zastupnika  NSP na izdisaju)

Međutim, ne treba gubiti nadu. Treba verovati, kao i bezbroj puta do sada, da će srpski narod pronaći sebe, probuditi se i  povratiti svoju snagu – krenuti kao slobodan narod da gradi svoju budućnost u društvu slobodnih naroda sveta.Možda ipak, i ovi izbori to pokažu!?