Milanko Kovačević: LUCIFEROVA PODVALA

                9.teza Zapada-Demokratski, prijateljski, Zapad na čelu sa SAD i EU (i mirotvornom vojnom alijansom – NATO paktom)  želi sve najbolje Srbiji i srpskom narodu a svako eventualno preispitivanje i sumnjičenje namjera i želja Zapada prema Srbiji  i Srbima ne znači ništa drugo nego razvijanje nezrelih i imbecilnih teorija zavjere koje treba ignorisati i ismijavati, a govor mržnje kažnjavati.

        Pored negiranja samosvojnosti i samobitnosti drugih naroda Zapad se poslužio još jednim moćnim oružjem tj. izmišljena je i vješto plasirana priča o “teoriji zavjere” čime se nastoji eliminisati svaki  stav drugih koji nije u skladu sa interesima Zapada tj. nastoje  se onemogućiti  svi oni koji se suprostavljaju  ideologiji Zapada, odnosno agresiji Novog svjetskog poretka prema ostatku svjeta i to tako da  se nipodaštavaju i ismijavaju i unaprijed diskvalifikuju, a po potrebi i sankcionišu kao govor mržnje! Sve analize i kritike upućene Zapadu su, ustvari, “vještačke i najoobičnije izmišljotine zasnovane na teoriji zavjere” tj na izmišljenoj, potpuno proizvoljnoj i neozbiljnoj teoriji  o navodnoj zavjeri Zapada protiv drugih (zamislite da Zapad ima neke tajne i nečasne planove prema  drugim – nezamislivo!) Ova teza je posebno razrađena u Srbiji kao jedan od najefikasnijih metoda koja  je u funkciji  odbrane zapadnih interesa i ideologije – o ulozi Zapada i njegovim interesima nije ukusno ni pričati! Agresivno se  ismijavaju  “teoretičari teorije zavjere”  koji, tobože, dokazuju neku urotu Zapada protiv srpskog naroda što je besmislica! Niti svijet tako funkcioniše, niti se Zapad bavi zavjerama i Srbima, a ako se već slučajno i bavi, onda je to isključivo u srpskom  interesu jer Zapad  pomaže razvoj demokratije i opšteg prosperiteta srpskog naroda.

           Zver, na svaki način, želi sakriti svoj trag !

Dakle , ne radi se o bilo kakvim izmišljenim teorijama  o zavjeri,  već uistinu postoje , geostrareški i politički  interesi svjetskih sila a oni su uvijek, nažalost, bili (I jesu!) suprotni interesima srpskog naroda. Upravo zato, da bi  sprečili analizu zapadnih interesa i namjera, svaki takav pokušaj je izvrgnut ruglu i ismijavanju tj.diskvalifikaciji u startu jer je to, tobože, izmišljena teorija o navodnoj zavjeri Zapada protiv Srba a po potrebi svaki takav pokušaj može se i sankcionisatii  kao govor mržnje.

     Ali,uzalud“prišivaju”svjesnim (nečipovanim) Srbima teorije zavjere, ni ova im podvala neće  proći – njihove nečasne namjere sve više izlaze na vidjelo (iako će,vjerovatno i ova analiza biti podsmješljivo prozvana kao teorija zavjere)

foto: https://skajvok3r.wordpress.com/author/skajvoker/page/40/

(Čipovanje Srba)

Beograd, 2011.