Ko Zaista Stoji Iza Projekta „Velika Albanija“

SRBSKI NARODNI POKRET – IZBOR JE NAŠ

Naslov ovog teksta mogao bi biti i „Da li Vučić ugrožava najvažniji interes Rusije i Turske, pravoslavlja i islama?“

Iza projekta „Velika Albanija“ stoji antireligiozni centar moći koji kontroliše Sjedinjene Američke Države, Englesku NATO… sa osnovnim ciljem da uvuku Tursku i Rusiju u rat i na taj način spriječe jednu vrstu njihovog saveza, ali i pravoslavlja i većeg dijela islama. Takav savez pravoslavlja i islama je najveća prepreka uspostavljanju nepravedne globalizacije koju bi vodio spomenuti centar moći, kako bi i preko takozvane svjetske vlade zagospodario svijetom.

Prije više godina u tekstovima sam spominjao da će Sjedinjene Američke Države gurnuti Tursku do jedne tačke sa koje nema povratka, a prvi sledeći korak je veliki balkanski rat. SAD su dale zeleno svjetlo Turskoj da na Balkan uđe kapitalom, političkim uticajem, kako bi je uvukli u zamku obnove Otomanske imperije i sa muslimanima na Balkanu ušla u rat protiv pravoslavlja.

Centar moći sve to radi u „bijelim rukavicama“ kao i tajne službe SAD-a i Engleske. Zato bi bila zanimljiva spoznaja, da je do Vučića došla informacija o umiješanosti turskih službi u vezi projekta „Velike Albanije“ od američkih i engleskih službi. I nije problem u istinitosti tih informacija o sprezi turskih službi i pokušaju realizacije projekta „Velike Albanije“, već šta je cilj američkim i i engleskim službama. Oni guraju Tursku u sukob na Balkanu, kako bi i Rusiju uvukli u njega, a oni sami politikom „zavadi pa vladaj“, sa velike udaljenosti ostvrivali dobit. I zato Turska treba sve učiniti kako ne bi isprovocirala rat na Balkanu, koji nije u interesu ni njima ni Rusiji, ni pravoslavalju ni islamu.

U projektu stvaranja „Velike Albanije“ na svoj način učestvuju i određene hrvatske službe, koje tako vraćaju dug… Hrvatska će u novim krupnim događajima na Balkanu pokušati ostvariti maksimalističke interese. Njihovu lukavu politiku ne smiju podcijeniti ni Srbi, ni Bošnjaci, ali ni Albanci i Crnogorci.

U ovim događajima ni srpski narod ne smije ostati po strani, jer je on ogroman potencijal. Srbi se moraju otrijezniti, vratiti sebi. Njima je nametnuta prevara „multietičnosti, bratstva i jedinstva“, dok su drugi stvarali svoje nacionalne države. Srpski narod ne može računati na one velike sile, koje su iz svojih razloga, se stavile na stranu srpskih protivnika, ali im ne treba ni gurati „prst u oko“.

Zanimljiva bi bila analiza, kako bi se dio srpskih političara i intelektualaca ponašao, da je nekadašnja Rusija na čelu sa Jeljcinom mogla spriječiti agresiju NATO-a na srpski narod? Čak i sada oni imaju razumijevanja, da zaborave… da Srbija uđe u NATO, a već odavno postavljaju pitanje šta je nama Rusija pomogla.

To pitanje i takvo ponašanje posljedica je prethodnih sistema SSSR-a a pogotovo Jugoslavije koji je sve činio da što više posvađa bratske narode, ruski i srpski. Da je Rusija tada mogla da spriječi agresiju NATO-a, eto tim srpskim političarima i intelektualcima brisanje i posljednje prepreke savjesti, da Srbija uđe u NATO. I pored toga za njih i dalje Rusija ne bi ništa uradila za srpski narod. Da ne govorim o zahvalnosti koju bi trebali iskazati Rusiji.

Srpski narod sada treba stvoriti okolnosti da mu Rusija maksimalno pomogne. Rusija na silu drugome ne čini ni dobro. U Siriji je na intervenciju, legalno pozvana od legitimne vlade.

I na kraju svaki tekst završavam:
Pobijedimo krizu radom, radujmo se i radimo.

Banja Luka,
26.04.2017.​

Predsjednik Pokreta
Dane Čanković

IZVOR: ANTI-CENSURA