Dveri se povukle sa protesta u Novom Sadu zbog autonomaša i liberala?!

Od prošle nedelje Dveri ne učestvuju u organizaciji protesta u Novom Sadu, saznaje Patriot.

Proteste u Novom Sadu su preuzeli Čankovi Ligaši, Antifa i liberali koji ne propuštaju priliku da pljuju po srpskoj tradiciji, po pravoslavlju i uopšte svemu srpskom.

Kroz promociju „nezavisnih“ pojedinaca, zapravo se promovišu ultraliberali i autonomaši na protestima, ovo je jedan od glavnih razloga povlačenja Dveri iz organizacije protesta u Novom Sadu.

Mama Mima@IsakovicMama

Jedan od „lidera“ novosadskih protesta je Bojan Brković, unuk Jevrema Brkovića, crnogorskog nacionaliste i osnivača DANU

Pogledaj druge tvitove korisnika Mama Mima

Prošlog petka protesti u Novom Sadu su zabeležili najmanji broj učesnika. Za raskol u novosadskoj organizaciji protesta najodgovorniji su upravo ultraliberali, poput Nikole Sibinčića koji se hvali da mu Đilas čuva leđa i da mu stoga niko ništa ne može. Po svedočenju organizatora protesta Nikola na sastanke dolazi pijan i ponaša se nadmeno, ne sluša nikoga i maksimalno opstruiše bilo kakav dogovor.

Takođe jedan od „lidera“ novosadskih protesta je i unuk Jevrema Brkovića, crnogorskog nacionaliste i osnivača Dukljanske akademije nauka i umetnosti(DANU), Bojan Brković.

Sibinčić je držao govor pre Sergeja Trifunovića.

Raskol na novosadskim protestima nije zvanično objavljen ali je jasno po odsustvu Dveri da će od sada ti protesti ići u dve kolone.

Patriot