Dragoslav Pakić: Trampe, Putine!

Ako ništa drugo, izbor 45. predsednika SAD-a, Donalda Trampa, Srbiji, već je sasvim izvesno, može doneti značajan ekonomski napredak.

Soros je, za potrebe uličnih antitrampovskih demonstranata, već naručio enormne količine pištaljki i šerpi sa i bez udaraljki.

Da bi zadovoljio potrebe tržišta, „Metalac“ iz Gornjeg Milanovca već dograđuje nove proizvodne kapacitete. U tom pravcu je nedavno otvorena i deonica koridora 11 – Ljig–Preljina, sa posebnim osvrtom na Milanovac.

PKB takođe proširuje kapacitete farme kokošaka nosilja jer je potreba za jajima evidentna. Jaja će Trampovi protivnici bacati na Belu kuću kako bi ova, kao ona u Albaniji, postala – Žuta.

Američki protestanti glasno uvežbavaju pravilan izgovor revolucionarne poruke „GOTOV JE“!

Monika Levinski, koristeći se dragocenim iskustvom iz ovalnog kabineta Bele kuće, na transparentu „TRAMPE, PUTINE“! sitnim slovima je dopisala – „poljubim te međ butine“!

U Haškom tribunalu se već pripremaju posebne prostorije za novog gosta. Tamo će američke demokrate isporučiti Trampa sa glavom u posebnoj najlon kesi kako mu se ne bi pokvarila frizura.

Sudija Antoneti neće imati pravo ni da trčkara pored aut linije sa zastavicom u obliku francuske trobojke. Boje francuske trobojke se potpuno poklapaju sa bojama srpske zastave.

Sonja Bisersko se već prijavljuje da svedoči protiv. Pozvaće se na kazivanja gospođe iz Grocke koja tvrdi da je Tramp odlepio na Lepu Lukić, da ne može da se uzdrži a da namerno ne razbije po nekoliko kristalnih čaša čim čuje pesmu „Od izvora dva putića“ i da je, na detaljno objašnjenje gospođe kućne pomoćnice o Načertaniju i Memoranduma SANU, Tramp ostao potpuno ravnodušan.

Saša Janković smatra da upravo Trampova ravnodušnost prema Memorandumu predstavlja glavni razlog za prećutkivanje Savamale u izveštaju Evropske komisije o napretku Srbije na putu evroatlantskih integracija. Tu čak ni Devenport nije mogao ništa. Zato je E, moj Saša! odlučio da se kandiduje za e, moj predsednika Srbije, čime će se ispuniti proročanstvo Brane Crnčevića da će na mestu predsednika Srbije i dalje biti sve e, moj do e, mojega.

Nataša Kandić priprema filmske materijale kao neoborive dokaze o komandnoj odgovornosti Donalda Trampa u udruženom zločinačkom poduhvatu prilikom bombardovanja Hirošime, Nagasakija, Irana, Libije, Sirije i zemljotresa u Italiji i na Islandu. Odgovorni za bombardovanje Srbije, po Nataši, već su kažnjeni.

Demonstranti u Americi već pevaju:

Ko to kaže, ko to laže,
Da Nataša nije mila.
Jeste mila, jeste mila
Tri puta svedočila.
I opet će, i opet će,
Ako bude sreće.

Američka država Florida priprema jednostrano proglašenje nezavisnosti, a prva država koja će je priznati, biće Srbija. U znak zahvalnosti Srbiji, u glavnom gradu Floride, Tahalasi, već je postavljeno postolje za budući spomenik Tomi Nikoliću i otvoreno je nekoliko modnih butika „Kod Dragice“.

Srpske demokrate nude američkim demokratama da Tomu trampe za Trampa. Kao pride nude Vučića, Vulina, i vukove od Draškovića, preko Jeremića pa sve do Karadžića.

Hilari je na takav predlog ushićena. Već se potpisuje sa Hilarić.

Poručuje: „Svaka vam čast, drage kolege! Evo vam ruka za takav predlog! Evo vam i lakat, meni ne trba ništa osim vaše podrške.“ Poručuje i deset ćevapčića u lepinji. Sa lukom.

„Mnogo mi se sviđa, reče, vaša albanska reč – ćevapčići. Izgovaram je bez naglaska i sa okusom dima“!

IZVOR: Stanje stvari