Dokaz stiže iz Rusije: SVEŽE VAKCINISANA DECA su potencijalni izvor ZARAZA i epidemija. OBAVEZAN KARANTIN ZA SVE vakcinisane !!!

Dokaz stiže iz Rusije: SVEŽE VAKCINISANA DECA su potencijalni izvor ZARAZA i epidemija. OBAVEZAN KARANTIN ZA SVE vakcinisane !!!

POSLEDICE VAKCINACIJE

Po mišljenju ruske Federalne službe nadzora vakcinisana deca su opasna za okruženje?

dokument-vakcine

Federalna služba nadzora 2009. godine je izdala pismeni izveštaj u vezi polio vakcine (№ 17-17 / 1101 „O realizaciji SP 3.1.1.2343-08“ Prevencija dečje paralize u postvakcionalnom periodu „od 07.12.2009.). Prema tom internom dokumentu vrtići ne treba da dozvole boravak u vrtićima deci koja nisu vakcinisana protiv dečje paralize, jer je potrebno da se izoluju od dece koja su primila prvu i drugu dozu polio vakcine u periodu od 60 dana.

Zanimljiv detalj. U Ruskoj Federaciji odobrena je za korisnike oralna polio vakcina, instrukcijom koju je 31.10.2001. utvrdio glavni državni sanitarni lekar Rusije Oniščenko. Tamo je napisano da „krajnje retko vakcinisani kao i osobe koje su u kontakt sa vakcinisanim, su nosioci vakcinske bolesti koja se javlja ne češće od 1 u 3 miliona dece koja su vakcinisana. Da bi se ograničila cirkulacija virusa iz vakcine među ostalim osobama koji su u okruženju vakcinisanog deteta, roditelji moraju da se pridržavaju strogih pravila lične higijene deteta posle vakcinacije (zasebni ležaj, posuđe, odvojena od druge dece posteljina, odeća itd).“

Na taj način, Federalna služba nadzora koja je odobrila upotrebu vakcine kao dovoljno bezbedne, od prošle godine je uvela pravila po kojima su vakcinisana deca prepoznata kao opasnost po druge, ali iz nekog razloga, samo u vrtićima. Ova deca će biti i u kontaktu sa svojim roditeljima i okruženjem – kod kuće, u javnom prevozu, bazenima, igralištima …

federalna-sluzba-nadzora
Ako su podaci Federalne službe nadzora o opasnostima vakcinisane dece po okruženje tačni, može se postaviti pitanje: Kako odvojiti i zaštiti zdrave ljude od „zaražene“ dece u vreme vakcinacije protiv dečje paralize?

Izvor: antivakcina.org

UPOZORENjE IZDATO OD STRANE RFZO

Pogledajte i uputstva srpske administracije 

vero-celije-vakcina

Deo uputstva nove dvovalentne vakcine koja se uvodi od aprila 2016 u Srbiji

vakcina-april-2016

Deo uputstva žive Opvero trovalentne polio vakcine

trovalentne-vakcine

Deo uputstva vakcine Variliks

varilliks

IZVOR: anti-censura.com