DOĆI ĆE I PO VAŠU DECU – MONSTRUMI NAPADAJU

„Po plodovima ćete ih poznati“
(Sveto Pismo)

Pre 14 godina, Mališa Jevtović je u Zvezdarskoj šumi, pred svojom devojkom Anom Filipović, koja mu je čuvala stražu, silovao i tukao njenu trogodišnju ćerkicu Katarinu Janković. Nesrećna devojčica je od zadobijenih povreda preminula u bolnici. Kako navode obdukcioni nalazi – dete je sekusalno zlostavljano duže vreme, a preminula je jer su joj se od posledica silovanja bukvalno raspali unutrašnji organi.
Monstrum je osuđen na 40 godina zatvora. Nakon 15 godina u zatvoru, Jevtović se žalio na „neljudski“ tretman prema njemu u zatvoru, žalio se Evropskom sudu za ljudska prava i sada je Srbija u obavezi da mu plati obeštećenje na osnovu nematerijalne štete koja mu je naneta. Vidite li apsurd?

Najveći je problem što pedofili i silovatelji uopšte, skoro uvek ponove svoje delo. Država Srbija je donela zakon koji će ih do kraja života držati dalje od dece.

Međutim, neke nevladine organizacije su tražile da se maksimalna kazna za one koji siluju bebe i decu i ubijaju ih ne donosi. Pazite sada – ZBOG „ljudskih“ PRAVA MONSTRUMA KOJI SILUJU BEBE I DECU I UBIJAJU IH! Da li su oni uopšte ljudi i čije prava su ovde ugrožena, pitam ja vas?! Da li se možda po staroj izreci „Sličan sličnom raduje“, te „Ruka ruku mije“, pa jedni drugima, monstrumi čuvaju leđa? Po plodovima ćete ih prepoznati.

Bili smo začuđeni peticijom glumaca i poznatih ličnosti koje su podržale kolegu koju je napastvivao maloletnika, oni se ni posle presude nisu ogradili od njega. Postoji i jedan sudija koji pušta na slobodu Roma koji ima seks sa devojčicom od 13 godina pravdajući gnusni čin „njihovom kulturom i tradicijom“. To je isti onaj sudija koji javno napada zakon o doživotnoj zatvorskoj kazni za ubice dece. Niko od javnih ličnosti nije reagovao niti osudio postupak sudije Majića, ni druge sudije, ni advokati kao ni organizacije za zaštitu ljudskih prava nisu reagovale.

U narodu počinje da se priprema teren gde će se obrazovati matrica da predofilija nije zločin, već seksualno opredeljenje. Što je već ustanovljeno u nekim državama na svetu, a sistem je na toliko nivoa pogrešan da neću trošim reči objašnjavajući da deca nisu ni psihički, ni emotivno ni polno zrela da stupaju u seksualne odnose, posebno ne sa odraslim licima, te da je svaki seksualni odnos sa detetom PEDOFILIJA.

Zato nemojte da vas čudi što Soroševi plećeni monstrumi traže slobodu za mosntrume koji siluju i ubijaju bebe i decu, što im pružaju zaštitu u tzv. sudovima za ljudska prava i što se zlostavljač predstavlja kao žrtva društva, a prava žrtva izvrgava ruglu. Došli smo do trenutka u civilizaciji kada deca postaju „vlasništvo“ države. Kada se deca otimaju od roditelja jer nemaju novca da ih hrane, onda država daje novac nekom drugom (hraniteljima) da brinu o toj deci ili ih prodaje i šalje u inostranstvo, toj deci se gubi svaki trag i više se ne može pratiti šta se sa njima dešava i čemu su sve izloženi. Sve su to apsurdi koji imaju za cilj uništavanje naše dece, uništavanja porodice i budućnosti uopšte.

Pitanje je samo da li ćete vi kao roditelji živeti u iluziji da se sve nekom drugom dešava, da li ćete se udružiti i učiniti nešto pre nego što zlo zakuca na vaša vrata?

Autor: Jelena Marković

Izvor: Srpska Stvar Info