CRNA GORA JE NA IVICI GRAĐANSKOG RATA: Ako Milo na silu proba da založi badnjak na Cetinju kreće haos (VIDEO)

Velimir Eraković, novinar i publicista iz Crne Gore, koji se zbog terora režima Mila Đukanovića nalazi u egzilu u Srbiji upozorio je da bi na Badnji dan u Crnoj Gori mogao da izbije građanski rat ukoliko Đukanović i njegovi funkcioneri probaju na silu da nalože badnjake ispred Cetinjskog manastira kako je najavljeno.

Eraković je više puta brutalno pretučen i nanete su mu teške telesne povrede od strane Milove policije, protiv njega su pokrenute brojne krivične prijave i doneto nekoliko pravosnažnih presuda, a vodi se i postupak za nasilno rušenje ustavnog poretka zbog čega je bio prinuđen da se skloni u Srbiju.

On u emisiji “Tema” analizira situaciju u Crnoj Gori, govori o odnosima Aleksandra Vučića i Mila Đukanovića, tvrdi da Stanko Subotić – Žabac komanduje vlasti u Podgorici i Beogradu.

– Milo Đukanović je žizofren, on je sto posto na kokainu i ne zna kakvo zlo čini – tvrdi Eraković.

Autor i voditelj emisije Igor Marinković i gost Velimir Eraković (Foto: HelmKast)

Eraković tvrdi da iza napada na SPC u Crnoj Gori stoji Vatikan koji želi da pounijati Crnu Goru i dokopa se relikvija poput ruke Jovana Krstitelja. Eraković veruje da su poruke Vatikana gde kritikuje zakon koji je Milov režim doneo samo predstava i da Milo ima podršku rumskog pape.

Milo Đukanović (Foto: Jutjub/Pixabay.com)

Najnoviju kolumnu Velimira Erakovića pročitajte OVDE.

Pravda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *