Ameriku pod starateljstvo

Ako je tačno da je Amerika srušila Dilmu Rusef, što ne bi bilo iznenađenje, je dobar znak da se pokrene rasprava u UN-u ili na Savjetu bezbjednosti o normalnosti ili psihičkom zdravlju Bijele kuće i Pentagona. Ako ništa drugo, da im se skrene pažnja (ako se ima kome) da idu putem bez povratka a da za sobom vode svijet. Da li su svjesni da zemaljsku kuglu vode ka atomskoj crnoj rupi. Moraju dobro i ozbiljno da se upozore, jer smo svjedoci da sve krize na zemljinoj lopti iniciraju i izazivaju one gore pomenute zle kuće.

Uzimimo prvi decenij ovog vijeka pa pogledajmo šta su uradile Sjedinjene države. NIŠTA. I rezultat je katastrofalan. Sve srušeno i uništeno, raseljeno. Upravo to je najgori činilac, imigracija gladnog, golog, poniženog i postradalog uglavnom arapskog naroda. Čime je taj narod to zaslužio? Cilj je jasan. Da se zasposjednu glavna izvorišta nafte i gasa u raseljenim zemljama Siriji, Liviji, Iraku itd.

No svijet je imaju veliku sreću što se uzdigla jedna Kina do velesile koja nikada nije ratovala i napala neku drugu državu. Zar ne vidi Amerika da je sve manje nade za uništenje jednog dana Kine. Amerika nema takvu silu da sputa Kinu u svojim granicama i da je uništi.

A Velika Rusija!

Ona je broj jedan i garant broj jedan- pitanje svih pitanja. Ona se izdigla iz pepela i obnovila da spasi čovječanstvo. Ako Amerikanci to ne vide niko im nije kriv. Ne daj Bože, da im Rusija otvori oči. I ona nikada nije napala druge države iz kolonijalnih razloga.

Uzalud Amerika steže obruč oko Rusije. Rade to dosta otvoreno i pokvareno, a bogami i nevješto. Poznato je ako se prestegnu obruči na vinskim čabrovima da dolazi do pucanja obruča. Oni koji stežu stradaju prvi. Od pucanja obruča oko Rusije prvo će stradati Amerika. Živi bili pa vidjeli. Ipak ne daj Bože, da do toga dođe. Vara se Amerika da će stradati samo Ruminija, Bugarska, Poljska, Turska i Zapadna Evropa a da ona prođe bez posledica. Ne bi bilo fer i korektno.

Zato, sam Bog je uzdigao Rusiju na čelu sa PUTINOM. Prorok Dostojevski reče prekjuče kako će Pravoslavna Rusija spasiti svijet tako što će zasijati nad narodima. Dostojevskom se mora vjerovati.

Zato nekakvo otrežnjenje za Ameriku mora da se iznađe. Bilo to dvije-tri atomske pilule na neki avetni raketni štit ii šaka ozbiljnih rječi koje će primiti k znanju njen oštećeni mozak. Ameriko, pokažu tu svoju miroljubivu izuzetnost a ne ratničku.

Za sada, njena izuzetnost se ogledala i ogleda u rušenju i kolonizovanju država i uništenju naroda koji imaju bogatstvo a nemaju atomsku bombu.

Jedini lijek za otrežnjenje i vraćanje Amerike u svoje granice može jedino da im prepiše Vladimir Vladimirovič Putin. On je doktor od svih Bolesti.

Na kraju, ne daj Bože, da ja želim propast Amerike. Ali neiskren bih bio kad ne poželim da na Bijelu kuću i Pentagon padne onoliko tona bombi koliko su oni bacili na jadne Srbiju i Crnu goru. Ne zamjerite na ovim riječima jer mo smo narod koji navjiše od svega cijeni SLOBODU.

Ubijeđen sam da će na kraju vratiti i zavladati demokratski i slobodarski duh Amerikom i svijetom sa kojima se oni ponose.

Gospodine Obama, vjerujte da je Amerika postala simbol mržnje u svijetu.

Piše: Slobodan Milić
IZVOR: in4s.net