5. oktobar – SMIJEMO LI STATI PRED OGLEDALO

Preuzimanjem medija, maksimalnom propagandom i ulaganjem velikih sredstava u tzv. Demokratsku opoziciju Srbije (DOS) ali i angažovanjem raznih “stručnih” službi i organizacija – plaćenika (tajnih službi, NVO, OTPORA, itd.) izvršena je indoktrinacija (čipovanje) ne malog dijela stanovništva u Srbiji a mnogi od njih i nisu bili svjesni da su “obrađeni” (a mnogi nisu ni danas!) Izmučeni, obmanuti i prevareni, mnogi Srbi (kao i sve instrumentalizovane nacionalme manjine u Srbiji) povjerovaće u manipulacije demokratskog Zapada kao i njegovih “evropskih” promotera u zemlji; odrekoše se “slomljeni” Srbi svoga dostojanstva, integriteta i nacionalnog identiteta i usvojiše, isfrustrirani i “isprani” novi sistem vrednosti – “da živimo kao sav normalan svijet”! (kao Zapad – isti sistem mišljenja i pogleda na svijet, suprotan i ne – prijateljski prema Srbima) “Zaboraviše” svoje istorijsko pamćenje i prihvatiše “opčarani” Srbi devastiranu zapadnjačku demokratiju i “evropejstvo” u ime “svijetle budućnosti” – prodadoše Srbi (nažalost, veliki dio) dušu đavolu – prodadoše “vjeru za veceru” !!! Prihvativši svoju nepostojeću krivicu i svoju osudu! rasrbljeni Srbi će svoje ništavilo, svu svoju muku i jed u mržnju pretočiti prema režimu S. Miloševića (ali i prema vlastitom narodu) i nesebično se staviti na raspolaganje srpskim neprijateljima, postajući udarna pesnica Zapada! Njihova mržnja – razaraće i njihove duše ali i duše njihove braće Srba! (Nažalost , nije prvi put – ta pojava Srbe prati vijekovima) Tako je Zapad uspio realizovati svoj cilj – ono što nije uspio oružanom agresijom Zapad je postigao u miru; dolarsko – “demokratskom”, psihološko – propagandnom agresijom! Neokortičkim ratom protiv Srba! Ratovi, velika stradanja, ekonomska bijeda i najsofisticiranija medijska propaganda učinili su svoje!!! Na veliku scenu su sve više stupali mali rasrbljeni Srbi isfrustrirani i nesrećni u svojoj mržnji prema samima sebi… zamorni, zabludio I malodušan, ne mali dio naroda srpskog bio je “slomljeni” i spreman na sve da se dosadašnja agonija prekine! Oni više nisu imali snage da i dalje pružaju otpor svakovrsnoj (više, za njih, neizdrživoj) agresiji Zapada – sve više su smrtonosni zagrljaj Zapada prihvatali kao slobodu (kao sto žrtva prihvata dželata!) a to je vodilo totalnom nacionalnom krahu! Stvarali su se uslovi za potpuni trijumf Zapada i njegove “istine” – ne samo za rušenje postojeće vlasti već i instaliranje nove, marionetske, koja će napokon realizovati ciljeve Zapada…

Mnogi Srbi u zaborav utonuše! Zaboraviše i na istoriju i na tradiciju: i na sebe i na pretke i na potomke – postajali su spremni da za sva zla ovog svijeta optuže S. Miloševića i da prigrle spanosni blagorodni Zapad. Nisu shvatali… nije S. Milošević napadan zato što je zločinac, što je komunista, što je srpski nacionalista – jer on nije bio ništa od toga! Napadan je zato što je morao biti napadnut, napadan zato da bi se napala Srbija i srpski narod u cjelini! Uistinu, nije Srbija napadana zbog Miloševića, već je Milošević napadan zbog Srbije – moralo se razbiti jedinstvo i sabornost srpskog naroda da bi se ostvarili ciljevi Zapada… i dok je Milošević sa narodom čistio ruševine i kretao u veliku obnovu razrušene zemlje poslije najmonstruoznijeg bombardovanja Srbije 1999. god. (nikad viđenog u Evropi!) Zapad je, sa instrumentalizovanim svojim podanicima u Srbiji, krenuo u rušenje Miloševića da ostvari svoje ciljeve: Miloševićev režim mora biti osuđen i demontiran (kako bi se navodno Srbi oslobodili krivice?!) i zamjenjen novom demokratskom vlašću koja će sarađivati sa Zapadom…

Na “demokratskim” izborima, u režiji Zapada “izborena” je pobjeda demokratskog kandidata opozicije koja je ovjerena velikim nasilnim demonstracijama 5. oktobra (vođene prozapadnim organizacijama i agenturama) paljenjem skupštine i RTS-a a nastavila se opštom revolucionarnom pljačkom uz progone svih onih koji nisu bili do kraja odani novom globalističkom poretku, odnosno, zapadnoj demokratiji i njenoj ideologiji!

Srbija je doživjela najveći ”demokratski procvat” zapadne demokratije – okupirana je!

Na vlast u Srbiji je dosao DOS predvođen prozapadnim političarima (Z. Đinđić i V. Koštunica – dvojac sa kormilarom – Zapadom!) čije su uloge bile pažljivo i veoma stručno “razradjene” na Zapadu – oni su “programski” izabrani kao ličnosti koje mogu ”supstituisati” lik S. Miloševića, odnosno, zadovoljiti potrebe srpskog naroda u postojećem psihološkom i mentalnom stanju. Srbija je umjesto državnika sa manama dobila marionetsku vlast – zapadne namjesnike! najgore predstavnike vlasti u svojoj istoriji! koji su, slijepo i bez pogovora, izvršavali naloge Zapada, često čineći i više, nego što se od njih tražilo! Naravno, sve na štetu Srba! A to i ne čudi jer je na vlast postavljena odabrana prozapadna “demokratska elita” – marionete; potpuno moralno srozani i isprani likovi koji pomisliše da odricanjem sebe, a ne preispitivanjem sebe, mogu postati neko i nešto.

Naravno, uvođenjem prozapadnog ”demokratskog” sistema ništa se (pogotovu nabolje) nije promijenilo u Srbiji. Srbija je (i pored verbalne ”podrške” i skromnih materijalnih davanja Zapada) i dalje ostala suštinski izolovana i ucjenjivana jer još uvijek nisu bili ostvareni svi ciljevi Zapada! Ona je i dalje (još više!) ponižavana i poništavana; i duhovno, i moralno – tražilo se dno! Uzalud su se Srbi (možda prvi i jedini put u istoriji – bar na kratko!) potpuno odrekli sebe u ime neke obećane bolje budućnosti (najnovijeg komunističkog raja koji se sad zvao zapadna demokratija – a ta opsjena, nažalost, još uvijek traje kod mnogih Srba!) zaigravši, po treći put u zadnjih sto godina, svoj novi, samoubilački srpski rulet i prihvativši novu “religiju” Zapada – zapadnu demokratiju (demonokratiju!) koja sa svojom licemjernošću, isključivošću i brutalnošću i sami, najtvrđi, komunizam nadmašuje (Komunizam je bar brišući stari moral donosio neki novi a zapadna demokratija svoj opstanak veže na destrukciju i uništavanje svakog morala! Komunizam , “oslobodivši” čovjeka od svega ostavljao mu je bar iluzije a zapadna demokratija “oslobađajući” čovjeka ostavi mu pustoš; ostavi ga i bez svijesti i bez savjesti – narode u zombije pretvori!)

5-oktobar
Peti oktobar (Foto: NSPM)

Orvelovska Evropa je, 5. oktobra, uspjela je stvoriti orvelovsku Srbiju. Uistinu, većina Srba se, u jednom momentu, odreče i svoje vjere i svoje duhovnosti – odrekoše se sebe a neki novi, njima stran i izopačen sistem vrednosti primiše! što je vodilo velikoj destrukciji srpske nacionalne svijesti i potpuno urušavalo srpski moralni kodeks i integritet – i naroda i države! Razarano je i gotovo razoreno srpsko nacionalno i duhovno biće! Srpski etički kodeks, zasnovan na slavnoj istoriji, svetosavlju i kosovskom zavjetu, je skoro potpuno urušen a nacionalna svijest i odgovornost potrta (bar privremeno) a njihovo mjesto zauzeo je novi, ogoljeli i razljuđeni vrednosni sistem Zapada potpuno stran srpskom biću (uostalom i mnogima na Zapadu) Bio je to definitivni moralni krah i Srba i Srbije!!! Postalo je sramotno i Srbinom se zvati! Potvrđena je nula!

Nažalost 5. oktobar i poslije petnaest godina, još traje – Srbi hodaju još uvijek pognute glave!

univerzalni-simbol-slobode-3

Foto: NSPM, blog.neum-bih.com