150 godina ruske istorije u 80.0000 fotografija

Jedinstveni umetnički projekat sa 80.000 istorijskih fotografija pod nazivom „Istorija Rusije u fotografijama“ je objavljen na internetu, obezbeđujući dugo očekivanu priliku da uronite u istoriju zemlje – od dinastije Romanovih i sovjetske imperije do danas.

Ruski top
„Istorija Rusije u fotografijama“ je projekat crno-belih i kolor fotografija, koji obuhvata sve stilove, teme i oblasti života – od skromnih porodičnih portreta do sovjetskih pionira koji marširaju kroz Crveni trg tokom grandiozne parade 1936. godine.
Ruska fotografija

„Istorija Rusije u fotografijama“ je podeljena u kategorije. Izaberite temu koju želite, i budite spremni da gledate kosmonaute, mačke, groblja, sahrane, modu, sport, političare, glumce, pesnike, automobile, bicikle, kuće i mnogo toga drugog. Takođe, možete videti prelepe fotografije neverovatne ruske zime.

Istorija rusije

Ljubitelji fotografija koji pretražuju sajt mogu ostavljati komentare za svaku fotografiju ili čak preneti fotografije iz svojih arhiva.

Aleksandr Kibovski, šef moskovskog Odeljenja za kulturu, rekao je da fotografije predstavljaju jedinstven način da se „popravi večnost“.

Istorija Rusije

„Gledajući fotografije, vidimo realnost onako kako su je videli naši preci. Postoji mnogo fotografskog materijala koji se čuva u fondovima i arhivskoj zbirki, ali zbirka od gotovo 80.000 fotografija je ogromna količina materijala „

Rusija istorija

IZVOR: RT/vostok.rs